Bisan majan kahvila palvelee ulkoilijoita sunnuntaina 29.9. klo 10–15

Tervetuloa retkelle syksyiseen Sipoonkorpeen!

Bisan majan kahvila palvelee ulkoilijoita sunnuntaina 29.9. klo 10.00–15.00.

Poikkea kahville, mehulle tai paistamaan nuotiolla makkaraa! Majan isäntä Heikki paistaa jälleen paikan päällä muurinpohjalettuja, joita voi nauttia kermavaahdon ja hillon kera. Maksutavat: käteinen ja MobilePay.

Voit osallistua myös opastetulle patikointiretkelle Kuusijärveltä Bisan majalle ja takaisin. Paluureittimme kulkee hiidenkirnun kautta, jolloin patikointimatkaa tulee noin 9 km.
Retki alkaa klo 10.00 Metsätupa-kokoustalon edestä ja kävelemme rauhallista vauhtia.

Ovatko suunnistustaitosi kunnossa? Päivän toisella ohjatulla retkellä, Poluilla suunnistaen -retkellä, opetellaan kävelyn ohessa suunnistuksen perustaitoja ja käydään myös Bisan majalla. Ilmoittaudu mukaan!

Kuusijärveltä kävelet oranssilla merkittyä reittiä Bisajärven päähän, josta opasteet ja luontoaiheiset kysymysrastit ohjaavat eteenpäin. Edestakainen matka on 7 km.

Kuusijärvellä on aloitettu uusien savusaunojen rakennustyöt ja rantareitti on suljettu savusaunan ja työmaan edustalta. Kierrä savusaunojen takaa tai kävele parkkipaikalta suoraan kävelytietä pitkin järven itärannan tulipaikan luo. Oranssi reitti kääntyy siitä kohti Sipoonkorpea.