Päiväretket

Järjestämme vuoden mittaan erilaisia retkiä lähialueilla, Uudenmaan alueella sekä vähän kauempanakin Etelä-Suomessa. Retkien tiedot tulevat tapahtumakalenteriin.

Vuoden 2022 retkisuunnitelma, joka täydentyy ja johon muutokset myös mahdollisia:

Metsämieli-retkiä
Linturetki, huhtikuu
Poluilla suunnistaen -retki, toukokuu
Sieniretki, elo-syyskuu
Patikkaretki, Sipoonkorven kansallispuisto, su 11.9.2022
Iltaretki Bisan majalle ke 5.10.2022
Päiväretki Uudenmaan tai Etelä-Suomen kohteeseen, su 16.10.2022
Patikkaretki, Nuuksion kansallispuisto, su 23.10.2022
Tontturetki laavulle su 4.12., Hakunila

Tervetuloa retkille! 


Uudenmaan latualueen retket 2022

Uudenmaan latualueella järjestetään tänä vuonna viime vuoden tapaan retkiä paikkakuntien korkeimmille huipuille. Retkille ovat tervetulleita kaikkien latuyhdistysten jäsenet ja muutkin kiinnostuneet. Retkien tiedot tiedot tulevat yhdistysten tiedotuskanaviin sekä latualueen Facebook-sivulle. Jaamme tapahtumatiedot myös Vantaan Ladun ja Polun Facebookissa. Seuraa tiedotusta.

Lisätietoja: Susanna Sihvo, susannasihvo(at)yahoo.com


Melonta tutuksi -koulutus

Järjestämme touko-kesäkuussa ja elokussa Melonta tutuksi -kurssin, jolla pääset tutustumaan melonnan saloihin ohjaajan kanssa pienryhmässä. Kurssiajankohdat varmistuvat myöhemnin.  Tutustumme melontavarusteisiin, turvallisuuteen sekä opettelemme nousemaan kajakkiin ja poistumaan kajakista. Parhaiten melomaan oppii tietysti melomalla, joten lähdemme vesille kokeilemaan varsinaista melomista ja kajakin ohjaamista.

Kajakin sekä tarvittavat melontavarusteet saat kurssilla lainaan. Säänmukaisilla retkeilyvarusteilla pärjäät, kunhan huomioit, että melonta on vesiurheilua ja ainakin varpaat kastuvat kajakkiin noustaessa. Myös täydellinen varavaatekerta on hyvä olla mukana. Tutustuminen on Vantaan Ladun ja Polun jäsenille maksuton, muille hinta on 10 euroa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Susanna Sihvo, susannasihvo(at)yahoo.com