Pyöräily ja maastopyöräily

Tule mukaan pyöräilyn Kilometrikisaan 2024 Vantaan Ladun ja Polun joukkueessa!

Osallistumme viidettä kertaa Kilometrikisaan, joka on työyhteisöjen,
yhdistysten, seurojen, harrastusporukoiden, ystäväporukoiden tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu. Osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään (ja -minuuttejaan) ylös ja kartuttavat oman joukkueen saldoa.

Kilometrikisa poljetaan ajalla 1.5. – 30.9.2024. Kisaan hyväksytään kaikki ulkona poljetut kilometrit, niin työmatka- kuin vapaa-ajan pyöräilyt.

Joukkueeseemme pääset mukaan rekisteröitymällä kisasivuilla: http://www.kilometrikisa.fi/teams/join
Jos olet ollut mukana jo aiemmin, niin samat tunnukset toimivat (käyttäjätunnus ja salasana). Rekisteröitymisen jälkeen liity joukkueeseen Vantaan  Latu ja Polku, osallistumiskoodi vanlapo2024.

Mukaan voi ilmoittautua koko kisan ajan ja kilometrit voi kirjata myös takautuvasti.

Pyöräily on loistava tapa parantaa kuntoa sekä nauttia luonnosta ja raikkaasta ulkoilmasta. Pyöräilyyn kannustavan Kilometrikisan etu on, että siihen osallistuminen ei vaadi erityisiä taitoja ja lähes jokaiselta suomalaiselta löytyy pyörä. Pyöräily on helppoa ja mukavaa, kun vauhdin voi säätää oman kunnon mukaan. Myös sähköavusteisella pyörällä voi osallistua.

Kilometrikisassa mukaan lasketaan kaikki pyöräillyt kilometrit tai minuutit tai halutessasi molemmat.  Haasta itsesi, ystäväsi ja työkaverisi mukaan kisaan!

Kilometrikisa on kaikille osallistujille maksuton ja sen järjestää Pyöräilykuntien verkosto ry.

Pyöräilyn iloa ja reippaita kilometrejä!

Lisätietoja: Maarit Kylmäluoma, maarit.kylmaluoma(at)elisanet.fi, puh. 0400 811 570


Vantaan Ladun ja Polun pyöräretket

Oletko katsonut ikkunasta ulos syksyn märkyyteen ja talven viimaan? Ajattelitko tuolloin tulevaa kevättä ja luonnon heräämistä, kesän valoisuutta ja lämpöä tai syksyn kuulaita, kuivia ilmoja? Pyöräilyreittien varrella näet upeita maisemia, elävää rakennuskulttuuria ja rehevää luontoa. Aina on oikea hetki tulla havainnointiin mukaan. Tärkeintä on lähteminen – ulkoilmaan lähteminen. Jos et halua kävellä, ota allesi polkupyörä.


Kesäkauden 2024 pyöräretket

Touko-elokuussa järjestämme pyöräretkiä, joista tiedot tulevat tapahtumakalenteriin ja niistä ilmoitetaan tiedotuskanavissamme.


Maastopyöräilyä 2024

Maastopyöräilyssä järjestetään taas tulevalla ajokaudella yhteislenkkejä. Tavoitteena on ajaa lenkkejä noin kahden viikon välein. Osa lenkeistä pidetään yhteistyössä naapuriyhdistysten kanssa. Lenkit ovat avoimia kaikille latuyhdistysten jäsenille. Ajopaikkana pääosin Korson Vierumäki ja mahdollisesti yksittäisiä lenkkejä muualla. Kauden aloitus toukokuussa.

Lisätiedot ja lenkit tulevat verkkosivuille Tapahtumakalenteriin  ja lenkit julkaistaan myös Facebookissa.

Lisätietoja: Henri Valkonen, henri.valkonen(at)gmail.com, puh. 050 341 4098