Pyöräily ja maastopyöräily

Tule mukaan pyöräilyn Kilometrikisaan 2022 Vantaan Ladun ja Polun joukkueessa!

Osallistumme kolmatta kertaa Kilometrikisaan, joka on työyhteisöjen,
yhdistysten, seurojen, harrastusporukoiden, ystäväporukoiden tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu. Osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään (ja -minuuttejaan) ylös ja kartuttavat oman joukkueen saldoa.

Kilometrikisa poljetaan ajalla 1.5. – 22.9.2022. Kisaan hyväksytään kaikki ulkona poljetut kilometrit, niin työmatka- kuin vapaa-ajan pyöräilyt.

Joukkueeseemme pääset mukaan rekisteröitymällä kisasivuilla https://www.kilometrikisa.fi.
Jos olet ollut mukana jo aiemmin, niin samat tunnukset toimivat (käyttäjätunnus ja salasana). Rekisteröitymisen jälkeen liity joukkueeseen Vantaan  Latu ja Polku, osallistumiskoodi vanlapo2022.

Mukaan voi ilmoittautua koko kisan ajan ja kilometrit voi kirjata myös takautuvasti.

Pyöräily on loistava tapa parantaa kuntoa sekä nauttia luonnosta ja raikkaasta ulkoilmasta.
Nyt, kun iso osa suomalaisista tekee etätöitä, työmatkaliikkuminen jää luonnollisesti vähemmälle. Kilometrikisassa mukaan lasketaan kuitenkin kaikki pyöräillyt kilometrit ja minuutit. Haasta itsesi, ystäväsi ja työkaverisi mukaan kisaan ja polkaistaan taas yhdessä hyvinvointia koko Suomelle!

Kilometrikisa on kaikille osallistujille maksuton ja sen järjestää Pyöräilykuntien verkosto ry.

Pyöräilyn iloa ja reippaita kilometrejä!

Lisätietoja: Maarit Kylmäluoma, maarit.kylmaluoma(at)elisanet.fi, puh. 0400 811 570


Vantaan Ladun ja Polun pyöräretket

Oletko katsonut ikkunasta ulos syksyn märkyyteen ja talven viimaan? Ajattelitko tuolloin tulevaa kevättä ja luonnon heräämistä, kesän valoisuutta ja lämpöä tai syksyn kuulaita, kuivia ilmoja? Pyöräilyreittien varrella näet upeita maisemia, elävää rakennuskulttuuria ja rehevää luontoa. Aina on oikea hetki tulla havainnointiin mukaan. Tärkeintä on lähteminen – ulkoilmaan lähteminen. Jos et halua kävellä, ota allesi polkupyörä.


Kesäkauden 2022 pyöräretket

Touko-elokuussa järjestämme pyöräretkiä, joista tiedot tulevat tapahtumakalenteriin ja niistä ilmoitetaan tiedotuskanavissamme.


Maastopyöräilyä keväällä ja kesällä 2022

Maastopyöräilyssä järjestetään tulevalla ajokaudella lenkkejä yhteistyössä Helsingin Ladun ja Polun kanssa. Lenkit ovat avoimia kaikille latuyhdistysten jäsenille. Tavoitteena on lenkki vähintään kahden viikon välein. Ajopaikkoina ainakin Petikko, Korson Vierumäki ja Helsingin Paloheinä. Kauden aloitus säiden mukaan huhti-toukokuussa.

Lisätiedot ja lenkit tulevat verkkosivuille Tapahtumakalenteriin  ja lenkit julkaistaan myös Facebookissa.

Lisätietoja: Henri Valkonen, henri.valkonen(at)gmail.com, puh. 050 341 4098