Vaellukset

Vantaan Ladun ja Polun vaellukset 2023


Ruskavaellus Hiidenportin kansallispuistossa pe–ti 22.–26.9.2023

 

 

 

 

 

Vantaan Ladun ja Polun ruskavaellus suuntautuu tänä vuonna Hiidenportin kansallispuistoon ja sen eteläpuolella olevalle Peurajärven alueelle. Lähtö vaellukselle on perjantaiaamuna 22.9. ja paluu tiistai-iltana 26.9.

Vaelluksen teemana on biologia ja pääoppaana toimii biologian tohtori, Suomen Ladun vaellusopas Sari Partanen. Apuoppaana toimii Suomen Ladun vaellusopas Ville Haavisto sekä ensiapuvastaavana Jenni Sipola Vantaan Ladusta ja Polusta.

Vaelluksen hintaan 155 € sisältyvät junamatkat Tikkurila–Nurmes–Tikkurila ja tilataksikuljetus Nurmes–Hiidenportti–Nurmes. Käytössämme on kahtena iltana vuokramökki, jonka yhteydessä on sauna. Majoitus tapahtuu teltoissa ja mökissä, johon sopii kuusi osallistujaa. Vaellukselle voidaan ottaa enintään kymmenen lähtijää.

Lisätietoja saa Ville Haavistolta, tuwiha(at)gmail.com.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tästä

Talvivaellus ”Nomadien jäljillä” ke–su 5.–9.4.2023  

Siirrymme etelän keväästä talven rajalle noin 500 km:n matkan päähän ja perustamme talvikylän lumilaitumille. Vaelluksen suunnan määrää luonto – tarkka sijainti selviää luontoäidin suunnitelmien perusteella noin kuukautta tai paria ennen.

Vaelluksen nomadistisen luonteen mukaisesti liikumme talvileiristä käsin lyhyiden päivämatkojen päähän. Majoitumme isossa kamiinanlämpimässä yhteisteltassa. Oma saunateltta seuraa mukana. Muita mukavuuksia talvileiristämme ei sitten juuri löydykään.

Lisätietoja saa vaelluksen oppaalta Ville Haavistolta, tuwiha(at)gmail.com.

Tervetuloa mukaan!