Ulkoiluryhmä +65-vuotiaille aloittaa Länsi-Vantaalla, Pähkinärinteessä

Hyvinvointia ulkoilusta yli 65-vuotiaille -ulkoilut käynnistyvät Vantaan Pähkinärinteessä torstaina 16.5.2024 klo 10.00. Kokoontuminen Lammaslammen isolla laiturilla.

Kutsumme mukaan kaikkia ulkoilijoita ikäryhmässä +65. Tiedossa on monenlaista kivaa ja kevyttä ulkoilua eri tavoin ja eri paikoissa, eväiden kanssa ja ilman. Saatamme käydä joskus kauempanakin, jos saamme kyydit järjestymään.

Tarvitset vain liikkumiseen sopivat säänmukaiset vaatteet ja kengät sekä kävelysauvat, mikäli käytät niitä muulloinkin, sekä aikaa reilun tunnin.

Sovimme ryhmän kanssa seuraavista ulkoilukerroista paikan päällä. Jos et pääse mukaan ensimmäisellä kerralla, ehdit mukaan myöhemminkin. Jos haluat lisätietoja, voit soittaa vertaisohjaaja Asta Peltoniemelle, puh. 050 501 4331. Suomen Ladun Hyvinvointia ulkoilusta +65 -hankkeen tavoitteena on kannustaa liikkumaan ja voimaan hyvin.

Tule mukaan iloiseen seuraan ja ota ystäväsikin mukaan!

Tapahtumakalenterissa