Vuoden 2023 vapaaehtoinen

Vietimme lauantaina 25.11. pikkujouluja Kahvila-Ravintola Håkansissa jouluisissa tunnelmissa.

Vantaan Latu ja Polku ry:n vuoden 2023 vapaaehtoinen julkistettiin perinteisesti tilaisuudessa. Hän on Susanna Sihvo, joka on yhdistyksen hallituksen aktiivinen jäsen, lasten- ja perhetoiminnan vastaava sekä melontaohjaajana järjestänyt melonta tutuksi -iltoja usean vuoden aikana.

Vuoden vapaaehtoinen saa vuodeksi haltuunsa kiertopalkintomme, ”Hemmun maljan”. Sen on yhdistykselle lahjoittanut Helmer Forsström, joka oli latuyhdistyksemme perustamisen puuhamiehenä vuonna 1965 ja ensimmäinen puheenjohtaja.

Myös muita vapaaehtoisia muistettiin: arvoimme kaikkien vuoden aikana vapaaehtoistyöhön osallistuneiden kesken huomionosoituksia, jotka toimitetaan voittajille.

Kiitos kaikille aktiivisille vapaaehtoisillemme!