Syksyinen polkuretki ja Bisan majan kahvila avoinna sunnuntaina 8.10.

Lähde kanssamme opastetulle patikointiretkelle Kuusijärveltä Bisan majalle ja takaisin. Retki alkaa klo 10.00 kokoustalon edestä ja kävelemme rauhallista vauhtia. Paluumatkalla reittimme kulkee hiidenkirnun kautta.

Polkuretken voi tehdä myös oman aikataulun mukaan seuraamalla oransseja reittimerkkejä Kuusijärveltä Bisajärvelle. Opasteviitta ja luontoaiheiset kysymysrastit johdattavat siitä eteenpäin Bisan majalle. Edestakainen matka on noin 7 km.

Päivän toinen ohjattu retki, Poluilla suunnistaen -retki, käy myös Bisan majalla. Tälle retkelle on ilmoittautuminen.

Bisan majan kahvila palvelee ulkoilijoita
klo 10.00–15.00

Kahvilassa on tarjolla kahvia, teetä, kaakaota, makkaraa sekä muurinpohjalettuja kermavaahdon ja hillon kera. Suosittelemme ottamaan oman mukin mukaan. Vähennetään yhdessä kertakäyttöastioiden käyttöä ja jätteiden määrää.

Tervetuloa retkelle syksyiseen Sipoonkorpeen!