Pyöräilyn Kilometrikisa alkaa 1.5. – tule mukaan joukkueeseemme!

Vantaan Latu ja Polku osallistuu neljättä kertaa pyöräilyn Kilometrikisaan, joka on työyhteisöjen,
yhdistysten, seurojen, harrastusporukoiden, ystäväporukoiden tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu. Osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään (ja -minuuttejaan) ylös ja kartuttavat oman joukkueen saldoa.

Kilometrikisa poljetaan ajalla 1.5. – 30.9.2023. Kisaan hyväksytään kaikki ulkona poljetut kilometrit, niin työmatka- kuin vapaa-ajan pyöräilyt.

Miten mukaan joukkueeseen?

Joukkueeseemme pääset mukaan rekisteröitymällä kisasivuilla:
http://www.kilometrikisa.fi/teams/join
Jos olet ollut mukana jo aiemmin, niin samat tunnukset toimivat (käyttäjätunnus ja salasana). Rekisteröitymisen jälkeen liity joukkueeseen Vantaan  Latu ja Polku, osallistumiskoodi vanlapo2023.

Mukaan voi ilmoittautua koko kisan ajan, ja kilometrit voi kirjata myös takautuvasti.

Pyöräily on loistava tapa parantaa kuntoa sekä nauttia luonnosta ja raikkaasta ulkoilmasta. Pyöräilyyn kannustavan Kilometrikisan etu on, että siihen osallistuminen ei vaadi erityisiä taitoja ja lähes jokaiselta suomalaiselta löytyy pyörä. Pyöräily on helppoa ja mukavaa, kun vauhdin voi säätää oman kunnon mukaan. Myös sähköavusteisella pyörällä voi osallistua.

Kilometrikisassa mukaan lasketaan kaikki pyöräillyt kilometrit tai minuutit tai halutessasi molemmat.  Haasta itsesi, ystäväsi ja työkaverisi mukaan kisaan!

Kilometrikisa on kaikille osallistujille maksuton ja sen järjestää Pyöräilykuntien verkosto ry.

Pyöräilyn iloa ja reippaita kilometrejä!

Lisätietoja: Maarit Kylmäluoma, maarit.kylmaluoma(at)elisanet.fi, puh. 0400 811 570

Pyöräily ja maastopyöräily