Rakastu retkeilyyn -kurssi aloitteleville retkeilijöille huhti-toukokuussa

Retkeilyjalkaa vipattaa, mutta et tiedä mihin kannattaa suunnata tai mitä pakata mukaan?

Tule mukaan Rakastu retkeilyyn -kurssillemme, jolla pääset helposti alkuun mukavan harrastuksen parissa. Opit perusteet päiväretkeilyyn tai yhden yön yli -retkeilyyn merkityillä reiteillä sulanmaan aikana.

Kurssin sisältöä:
– Retken suunnittelu
– Retkeilijän vaatetus ja varusteet
– Luonnossa liikkuminen ja suunnistaminen
– Majoittuminen
– Retkeilijän turvallisuus
– Ruokailu ja ravinto

Kurssi järjestetään kahtena viikonloppuna. Huhtikuussa olemme Bisan majalla kahtena päivänä, 22. ja 23.4. klo 9-15, ja toukokuussa 6.-7.5. klo 18-09 harjoittelemme telttayöpymisen Bisan majan välittömässä läheisyydessä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan  pe 7.4. mennessä