Vuoden vapaaehtoinen 2022

Vietimme perjantai-iltana 2.12. sekä pikkujouluja että vapaaehtoisten päivää jouluisissa tunnelmissa Puistokulmassa.

Vantaan Latu ja Polku ry:n vuoden vapaaehtoiseksi valittiin Heikki Tidenberg, joka toimii muun muassa Bisan majan isäntänä,  on hoitanut välinevuokrausta sekä huoltanut välineitä. Heikki on myös yhdistyksen hallituksen jäsen.

Vuoden vapaaehtoinen saa vuodeksi haltuunsa kiertopalkintomme, ”Hemmun maljan”. Sen on yhdistykselle lahjoittanut Helmer Forsström, joka oli latuyhdistyksemme perustamisen puuhamiehenä vuonna 1965 ja ensimmäinen puheenjohtaja.

Muistimme myös Hakunilassa yli 20 vuotta toimineen sauvakävelyryhmän ohjaajia sekä arvoimme kaikkien vuoden aikana vapaaehtoistyöhön osallistuneiden kesken huomionosoituksia, jotka toimitetaan voittajille.

Kiitos kaikille aktiivisille vapaaehtoisillemme!