Isänpäivän aaton 36. polkuretki Sipoonkorvessa – Bisan majan kahvila avoinna lauantaina 12.11.

Tervetuloa koko perhe Vantaan Ladun ja Polun retkelle syksyiseen luontoon!

Patikoimme metsäpolkuja pitkin Kuusijärveltä Bisan majalle ja takaisin. Maaritin opastama ryhmä lähtee liikkeelle klo 10.00 Sipoonkorpi-infotaulun edestä (Kuusijärventie 1). Vauhti on rauhallinen. Takaisin Kuusijärvelle palataan osittain merkitsemätöntä reittiä ja poiketaan hiidenkirnulla.

Polkuretken voi tehdä myös oman aikataulun mukaan seuraamalla oransseja reittimerkkejä Bisajärvelle, Metsähallituksen tulipaikalle saakka. Siitä eteenpäin majalle johdattavat opaste ja omat luontoaiheiset kysymysrastimme, joiden oikeat vastaukset voi tarkistaa majalla. Reitin pituus on edestakaisin noin 7 km.

Bisan maja on avoinna klo 10.00–15.00. Pikkurahalla (myös korttimaksu) voi ostaa juotavaa ja syötävää sekä istuskella tulen äärellä. Tarjolla on mm. korvapuusteja, omenaviinereitä ja makkaraa.

Majalta menee merkitty reitti lähimmälle hiidenkirnulle; edestakainen matka 4 km.

Lisätietoja: Maarit Kylmäluoma, maarit.kylmaluoma@elisanet.fi, p. 0400 811 570

Lue lisää polkuretkistä