Keväinen 15. polkuretki ja Bisan majan kahvila avoinna vappupäivänä 1.5.

Lähde kanssamme opastetulle patikointiretkelle Kuusijärveltä Bisan majalle ja takaisin. Liikkeelle lähdemme klo 10.00 Sipoonkorpi-infotaulun luota ja kävelemme rauhallista vauhtia. Kevät on myöhässä ja poluilla on vielä lunta, joten valitse jalkineet sen mukaan.

Polkuretken voi tehdä myös oman aikataulun mukaan seuraamalla oransseja reittimerkkejä Kuusijärveltä Bisajärvelle. Opasteviitta ja luontoaiheiset kysymysrastit johdattavat siitä eteenpäin Bisan majalle. Edestakainen matka on noin 7 km.

Bisan majan kahvila on avoinna klo 10.00–15.00

Pikkurahalla voi ostaa kahvia, teetä, kaakaota, simaa ja vadelmamunkkeja. Varaathan mukaan käteistä rahaa, koska yhteysongelmien vuoksi emme pysty  käyttämään maksupäätettä. Suosittelemme maskia sisällä asioitaessa.

Tervetuloa vappuretkelle keväiseen luontoon koko perhe!