Pyöräilyn ja kävelyn Kilometrikisat alkavat toukokuun alussa

Vantaan Latu ja Polku on jälleen mukana sekä pyöräilyn että kävelyn kilometrikisassa, jotka molemmat alkavat 1. toukokuuta. Pyöräilyn Kilometrikisa jatkuu 22. syyskuuta asti ja Kävelykilometrikisa syyskuun loppuun saakka.

Kilometrikisat ovat leikkimielisiä kilpailuja, jossa osallistujat kirjaavat pyöräily- tai kävelykilometrejään ylös ja kartuttavat omaa ja joukkueensa kilometrisaldoa kisan aukiolon ajan. Mukaan voi ilmoittautua koko kisan ajan, ja kilometrit voi kirjata myös takautuvasti.

Tule sinäkin keräämään kilometrejä ja kohottamaan kuntoa! Mukaan pääset rekisteröitymällä  kisasivuilla. Liity sen jälkeen joukkueeseemme.

Pyöräilyn Kilometrikisa 1.5.-22.9.

Rekisteröidy kisasivuilla: https://www.kilometrikisa.fi            Jos olet ollut mukana jo aiemmin, niin samat tunnukset  toimivat (käyttäjätunnus ja salasana).

Joukkue: Vantaan Latu ja Polku
Osallistumiskoodi: vanlapo2022

Kilometrikisan järjestää Pyöräilykuntien verkosto ry.

Kävelykilometrikisa 1.5.-30.9.

Rekisteröidy kisasivuilla: https://kavelykilometrikisa.fi 

Joukkue: Vantaan Latu ja Polku
Osallistumiskoodi: vanlapo2022

Kävelykilometrikisa on osa valtakunnallista Kävelykipinä-kampanjaa. Sen järjestävät Tahko Pihkala -seura ja Suomen Latu.

Vantaalla järjestämme Kävelykipinä-tapahtuman tiistaina 10.5.  klo 18.00 Petikon ulkoilualueella yhteistyössä Vantaan Sydän ry:n kanssa. Lue tästä lisää ja tule mukaan kävelemään yhdessä!

Pyöräilyn ja kävelyn iloa sekä reippaita kilometrejä!

Lisätietoja:
Maarit Kylmäluoma, maarit.kylmaluoma(at)elisanet.fi