Keppijumppa peruttu ainakin 7.2. saakka koronarajoitusten takia

Aluehallintovirasto on tehnyt päätöksen tilojen käytön rajoittamistoimien jatkamisesta. Tähän asti voimassa olleita Vantaan kaupungin sisäliikuntatilojen käytönrajoitteita jatketaan 7.2. saakka. Keppijumppa jatkuu jälleen, kun rajoitukset päättyvät.

Keppijumppa peruttu koronarajoitusten takia (27.12.2021)

Aluehallintovirasto on määrännyt uusia rajoituksia Uudellemaalle huonontuneen koronatilanteen vuoksi. Vantaan kaupungin sisäliikuntatilat suljetaan 10.1.2022 saakka. Näin ollen joudumme perumaan keppijumpan Rajakylän koululla maanantaina 3.1. ja 10.1.

Keppijumppaan koronapassilla 31.12. saakka

Vantaan kaupungin sisäliikuntatiloissa edellytetään koronapassia kaikilta yli 16-vuotiailta 31.12.2021 saakka, joten ohjajaa tarkistaa keppijumppaan 20.12. ja 27.12. osallistujilta koronapassit.
Tulethan paikalle vain täysin terveenä.

Tervetuloa jumppaamaan!

Katso keppijumpan tarkemmat tiedot tästä