Vuoden vapaaehtoinen 2021

Viime vuoden Vantaan Ladun ja Polun vapaaehtoinen on polkujuoksuvastaava ja -ohjaaja Ville Vasunta, joka saa vuodeksi haltuunsa kiertopalkintomme, ”Hemmun maljan”. Sen on yhdistykselle lahjoittanut Helmer Forsström, joka oli latuyhdistyksemme perustamisen puuhamiehenä vuonna 1965 ja ensimmäinen puheenjohtaja.

Vaikka toimintavuosi käynnistyi vasta kesäkuun alussa, polkujuoksutiimi onnistui järjestämään 35 ohjattua lenkkiä, joihin osallistui 445 juoksijaa. Ohjattuja kilometrejä kertyi noin 250 km. Lisäksi vuoden aikana järjestettiin kaksi polkujuoksukoulua sekä yhteistyössä Suomen Ladun kanssa polkujuoksutapahtuma Hakunilan urheilupuistossa.

Kaikkien vuoden aikana vapaaehtoistyöhön osallistuneiden kesken on arvottu huomionosoituksia, jotka on toimitettu voittajille.

Kiitos kaikille aktiivisille vapaaehtoisillemme!