Isänpäivän aaton 35. polkuretki Sipoonkorvessa lauantaina 13.11.

Tervetuloa koko perhe Vantaan Ladun ja Polun retkelle syksyiseen luontoon!

Patikoimme metsäpolkuja pitkin Kuusijärveltä Bisan majalle ja takaisin. Maaritin opastama ryhmä lähtee liikkeelle klo 10.00 Sipoonkorpi-infotaulun edestä (Kuusijärventie 3). Vauhti on rauhallinen. Takaisin Kuusijärvelle palataan osittain merkitsemätöntä reittiä.

Polkuretken voi tehdä myös oman aikataulun mukaan seuraamalla oransseja reittimerkkejä Bisajärvelle, Metsähallituksen tulipaikalle saakka. Siitä eteenpäin majalle johdattavat opaste ja omat luontoaiheiset kysymysrastimme, joiden oikeat vastaukset voi tarkistaa majalla. Reitin pituus on edestakaisin noin 7 km.

Bisan maja on avoinna klo 10.00–15.00. Siellä voi pikkurahalla ostaa juotavaa ja syötävää sekä istuskella tulen äärellä.

Majalta menee merkitty reitti lähimmälle hiidenkirnulle; edestakainen matka 4 km.

Lisätietoja: Maarit Kylmäluoma, maarit.kylmaluoma@elisanet.fi, p. 0400 811 570

Lue lisää polkuretkistä