Vantaan Latu ja Polku mukana Portti luontoon -retkeilytapahtumassa Kuusijärvellä lauantaina 9.10.

Tämän syksyn Vantaan hyvinvointiviikkoa vietetään  retkeillen Kuusijärvellä ja Sipoonkorven kansallispuistossa 4.– 9.10.  Vantaan Latu ja Polku on mukana yhtenä Vantaan kaupungin yhteistyökumppaneista.

Keskiviikkona 6.10. klo 18.00  järjestämme Kuusijärveltä iltaretken Bisan majalle. Retkelle mahtuu vielä mukaan. Katso tästä lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan.

Lauantaina 9.10. olemme mukana  Portti luontoon -retkeilytapahtumassa klo 11.00–14.00. Tule sinäkin!  Kuulet muun muassa yhdistyksen retkeilytoiminnasta, retkistä ja Rakastu retkeilyyn -koulutuksesta, jolla aloitteleva retkeilijä pääsee hauskan harrastuksen alkuun. Esittelyssä myös välinevuokraus – kaikkea ei tarvitse hankkia itselle.

Ohjattu luontokuntosali klo 12.00–13.30

Tule kokeilemaan ohjattuja lihaskuntoharjoitteita luonnon omia muotoja ja aineksia hyväksikäyttäen. Ohjaajana fysioterapeutti Linda Ulenius. Sopii kaikille, vapaa pääsy. Lähtö Vantaan Sydän ry teltalta klo 12.00. Yhteistyössä Vantaan Sydän ry ja Vantaan Latu ja Polku.

Luontokuntosali-taulut rantareitillä

Kuusijärven rantareitin varrella on Suomen Ladun luontokuntosali-taulut, joiden ohjeiden mukaan voi käydä kuntoilemassa omatoimisesti tapahtuma-aikana.

Tervetuloa!