Geokätköily tutuksi Kuusijärvellä perjantaina 24.9.

Oletko joskus ihmetellyt, mitä se geokätköily oikein on?

Tule nyt tutustumaan nykyaikaiseen aarteenetsintään, jossa haetaan toisten harrastajien piilottamia geokätköjä puhelimen, GPS-laitteen tai kartan avulla. Suomessa on yli 80 000 kätköä ja lisää tulee koko ajan. Geokätköily sopii niin luonnossa liikkujalle, elämyksiä etsivälle, historiasta kiinnostuneelle kuin kuntoilijallekin. Se on hyvä koko perheen harrastus.

Tutustumme hauskaan harrastukseen ja siinä tarvittaviin välineisiin.  Käymme myös lähimaastossa kokeilemassa kätköilyä käytännössä. Ohjaajalla on mukana GSP-laitteita. Säänmukainen pukeutuminen, olemme koko ajan ulkona.
Kokontuminen Cafe Kuusijärven edessä klo 18.00. Tapahtuma päättyy klo 19.30. Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
Maarit Kylmäluoma, maarit.kylmaluoma@elisanet.fi,
p. 0400 811 570

Lue lisää geokätköilystä