38. syksyn polkuretki Bisan majalle sunnuntaina 26.9.

Lähde kanssamme opastetulle patikointiretkelle metsäpolkua pitkin Kuusijärveltä Bisan majalle ja takaisin. Liikkeelle lähdemme klo 10.00 Sipoonkorpi-infotaulun luota. Maaritin opastama ryhmä palaa Bisan majalta hiidenkirnujen kautta osittain merkitsemätöntä reittiä takaisin Kuusijärvelle.

Polkuretken voi tehdä myös oman aikataulun mukaan seuraamalla oransseja reittimerkkejä Kuusijärveltä Bisajärvelle. Opasteviitta ja luontoaiheiset kysymysrastit johdattavat siitä eteenpäin majalle. Edestakainen matka on noin 7 km.

Bisan maja on avoinna klo 10.00–15.00. Siellä voi pikkurahalla ostaa juotavaa ja syötävää sekä istuskella tulen äärellä. Majalta menee merkitty reitti lähimmälle hiidenkirnulle; edestakainen matka 4 km.

Yhteistyössä mukana Vantaan Sydän ry.

Tervetuloa retkelle syksyiseen luontoon koko perhe!

Lisätietoja: Maarit Kylmäluoma, maarit.kylmaluoma@elisanet.fi, p. 0400 811 570

Lue lisää polkuretkistä

Myös Poluilla suunnistaen -retki Bisan majalle, lähtö klo 9.30