Vantaan Ladulle ja Polulle joukkuekisan mestaruus Suomen Ladun frisbeegolfkilpailuissa

Vantaan Latu ja Polku järjesti Suomen Ladun tämän vuoden frisbeegolfin mestaruuskilpailut 11. syyskuuta Tuusulassa Ford Amateur DiscGolfPark -radalla. Osallistujia oli seitsemästä latuyhdistyksestä: Lappeenrannasta, Lieksasta, Enosta, Inkeroisista, Turusta ja Helsingistä Vantaan lisäksi.

Järjestäjinä emme olleet vieraskoreita, vaan omat pelaajamme voittivat joukkuekisan mestaruuden ja olivat voitokkaita myös henkilökohtaisissa sarjoissa. Voittajajoukkueessa pelasivat Santeri Väre, Antti Ristimäki ja Sami Penttala, jotka ottivat myös kolmoisvoiton miesten kilpasarjassa.
Henri Sipiläinen oli miesten harrastajasarjan ykkönen.  Alle 18-vuotiaiden poikien juniorisarjassa Konsta Sipiläinen sijoittui kolmanneksi. Onnittelut hienoista suorituksista!

Kilpailujen kaikki tulokset voi lukea täältä.

Puheenjohtaja iloitsi yhdessä Samin (vas.), Henrin,  Santerin ja Antin kanssa hyvästä menestykestä.