Päiväretki Liesjärven kansallispuistoon ja Saaren kansanpuistoon 14.8.

Tervetuloa retkeilemään ja kätköilemään Hämeeseen päiväretkelle lauantaina 14.8. suunnitellun viikonloppuretken sijasta. Torronsuon kansallispuisto jää ohjelmasta pois.

Ensimmäinen kohteemme on Korteniemen perinnetila (Korteniementie 270, Tammela), jossa tapaamme klo 10.45. Meille on varattu opastus, joka alkaa klo 11.00.

Korteniemestä matka jatkuu kauniille  Kyynäränharjulle (Kansallispuistontie 191, Tammela), jonne ajoaika on noin 15 min. Pidämme evästauon Kyynäränharjulla sopivalla näköalapaikalla hetken käveltyämme.

Kyynäränharjulla käytyämme siirrymme Eerikkälän urheiluopistolle (Leppilampi, 31340, Tammela), jossa on mahdollisuus ruokailla. Kerro ilmoittautuessasi, osallistutko ruokailuun.

Ruokailun jälkeen siirrymme päivän viimeiseen kohteeseen Saaren kansanpuistoon (Portaantie 488, Tammela). Käymme Kaukolanharjun näkötornissa ja kierrämme luontopolun (2,7 km). Luontopolun varrella pidämme tauon tulentekopaikalla.

Mukaan mahtuu 20 osallistujaa. Retki on ajateltu tehtäväksi mahdollisuuksien mukaan kimppakyydein, ja kyyti maksetaan auton kuljettajalle. Kerro ilmoittautuessasi, voitko tarjota kyytiä muille tai tarvitsetko itse.

Retki on yhteisretki Porkkalan Polun kanssa ja oppaanamme Risto Jussila. Retki on maksuton Vantaan Ladun ja Polun sekä Porkkalan Polun jäsenille, muille osallistumismaksu on 10 euroa.

Muutokset mahdollisia.

Lisätiedot, tarkempi retkiohjelma ja ilmoittautuminen:
Maarit Kylmäluoma, maarit.kylmaluoma@elisanet.fi, puh. 0400 811 570