Rakastu retkeilyyn -kurssi ja Nuku yö ulkona -haaste aloitteleville retkeilijöille Bisan majalla 28.–29.8.

Retkeilyjalkaa vipattaa mutta et tiedä, mihin kannattaa suunnata tai mitä pakata mukaan?

Tule mukaan Rakastu retkeilyyn -kurssillemme Bisan majalle elokuun viimeisenä viikonloppuna! Osallistumme yhdessä myös Suomen Ladun Nuku yö ulkona -haasteeseen 28.8. 

Viikonlopun aikana pääset helposti alkuun mukavan harrastuksen parissa. Opit perusteet päiväretkeilyyn tai yhden yön yli -retkeilyyn merkityillä reiteillä sulanmaan aikana. Kurssi alkaa lauantaina klo 10.00 ja päättyy sunnuntaina klo 15.00 mennessä.

Ja kun kerran olet päässyt alkuun, lähde rohkeasti mukaan opastetulle kiireettömälle  ruskavaellukselle Repovedelle syyskuun lopulla! Kaikki on mietitty valmiiksi, ja pääset ottamaan oppia sekä Ville-oppaalta että muilta osallistujilta.

Lue lisää:
Rakastu retkeilyyn -kurssi
Ruskavaellus Repoveden kansallispuistoon