Villiyrtteilyä metsäillen -luontopolku Kuusijärvellä 15.6. saakka

Luonnosta kerättävät villiyrtit ovat ilmaista, terveellistä ja ekologista lähiruokaa. Suomen Ladun & Vantaan Ladun ja Polun luontopolun varrella on yrttiaiheisia tauluja, joista opit tunnistamaan villiyrttejä ja saat vinkkejä niiden hyödyntämiseen omassa arjessasi.

Käy kiertämässä omatoimipolku 15.5.-15.6. välisenä aikana silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, ja tutustu villiyrittien herkulliseen maailmaan! Taulut löytyvät Kuusijärven ympäri kertävän rantareitin varrelta (suositeltu kiertosuunta vastapäivään).

Osallistu arvontaan

Voit myös osallistua Suomen Ladun arvontaan ottamalla kuvan polulta ja jakamalla sen Facebookissa tai Instagramissa tunnisteilla #villiyrtteilyämetsäillen ja #suomenlatu. Osallistua voi myös nettisivulla olevalla lomakkeella.

Lisätietoja:
suomenlatu.fi/villiyrtteily
Maarit Kylmäluoma, maarit.kylmaluoma(at)elisanet.fi