Kävelykipinä 2021 – Ota haaste vastaan 4.-25.5!

Suomen Latu ja Tahko Pihkala -seura haastavat kaikki suomalaiset kävelemään toukokuussa. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 80 vuotta Maaottelumarssista, johon 1,5 miljoonaa suomalaista aikanaan osallistui.  Mukaan kutsutaan niin nuoret kuin vanhatkin, niin kuntoilijat kuin ”sohvaperunatkin”. Kävely on helppoa ja ilmaista. Tapahtuman suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Lue lisää: www.kavelykipina.fi

Kävelyreittiehdotus Kuusijärveltä 

Vantaan Latu ja Polku on mukana tempauksessa, mutta suunniteltu Kävelykipinä-tapahtuma muuttuu omatoimikävelyksi koronarajoitusten takia. Haastamme sinut mukaan!

Yhdeksi mukavan kävelylenkin kohteeksi ehdotamme Kuusijärveltä lähtevää reittiä, jonka olemme merkinneet Kävelykipinä-opastein. Reitti kiertää Palokallion lenkin ja sen pituus on 5,6 km.

Reittikuvaus:

Reitti lähtee pysäköintipaikan kulmalta vasemmanpuoleista ulkoilureittiä kohti Sipoonkorpea (viitta 1,6 km Sipoonkorpi). Lähtöpaikalla on Kävelykipinä-opaste.

Sudentassu-sillan jälkeen seuraa oransseja reittimerkkejä, kunnes tulet risteykseen, jossa ne kääntyvät oikealle. Risteyksessä on Kävelykipinä-opaste.
Jatka Hiihtosuuntaan, kunnes saavut opastetaulun luo, josta käännytään vasemmalle takaisin kohti Kuusijärveä. Risteyksessä on Kävelykipinä-opaste.
Tästä eteenpäin seuraa Hiihtosuunta-opasteita, kunnes saavut aukealle sähkölinjalle, josta käännytään oikealle (Kävelykipinä-opaste) kohti Sudentassu-siltaa.
Sillan jälkeen voit valita oranssien merkkien viitoittaman reitin, joka vie kauniin järvenrantamaiseman kautta takaisin pysäköintipaikalle.

Seuraa kävelemiäsi kilometrejä leikkimielisessä Kävelykilometrikisassa

Suosittelemme myös osallistumista leikkimieliseen Kävelykilometrikisaan, jossa voit kirjata muistiin kaikki kävelemäsi  kilometrit aina lokakuun loppuun saakka ja samalla kerryttää Vantaan Ladun ja Polun joukkueen kilometrisaldoa. Lue täältä, miten pääset mukaan

Kävellään toukokuu ja koko kesä!

Lisätietoja:
Maarit Kylmäluoma, maarit.kylmaluoma(at)elisanet.fi