Perhepyöräilyretket

Vantaan Latu ja Polku järjestää pyöräilyretkiä perheille kesä-elokuussa 2021.
Retket ovat maksuttomia.

Milloin:
Retkipäivät ovat sunnuntaisin joka kuun alussa:
su 6.6., su 4.7. ja su 1.8. klo 10.00 -14.30/15.00

Missä: 
Starttaamme Tikkurilasta Heurekan pihasta klo 10.00 ja ajamme reitin Kyytitie – Lahden vanhan tien 140 pyörätie – Kuusijärvi – Bisan maja / Bisajärven tulipaikka ja takaisin.

(Karttajälki: https://connect.garmin.com/modern/activity/6788006654?share_unique_id=2)

Mukaan saa liittyä mistä tahansa reitin varrelta (jahka ilmoitat siitä ohjaajalle). Heurekalta Kyytitien ja 140-tien risteykseen on matkaa 4  km ja tästä Kuusijärven P-paikalle toiset 4 km. Viimeiset noin 4 km ajamme Sipoonkorven kuntopolkua, joka on leveähköä hiekkatie-/purupohjaa. Millä tahansa pyörällä voi siis osallistua.

Harjoittelemme perhepyöräilyssä myös liikennesääntöjä, ryhmässä ajoa ja käsimerkkien käyttöä.

Sunnuntaina 6.6. mukana myös Susanna Sihvo, joka kertoo Bisan majalla Vantaan Ladun ja Polun Seikkailevat perheet -toiminnasta.

Kenelle:
Pyöräilymatkan pituus on noin 25 km, jolloin itsenäisesti polkevien kohderyhmä on kouluikäiset ja lasten vanhemmat. Nuoremmat lapset voi ottaa mukaan istuimeen, peräpyörään tai pyöräkärryyn.

Mitä mukaan:
Pyörä, pyöräilykypärä, juomista, reppuun pienet eväät ja pyörän lukko. Vaatetus sään mukainen. Evästauolle voi ottaa myös reppuun kevyen tuulenpitävän taukotakin.

Ohjaajalla on mukana EA-tarvikkeet sekä pyöränkorjausvälineet.

Lisätietoja:
Vertaisohjaajana on esikouluikäinen aktiivisesti pyöräilevän perheen lapsi. Perhe antaa mielellään lisätietoja, auttaa valmistautumaan retkille ja neuvoo varusteista, välineistä sekä pyöräilystä:
pyöräilyohjaaja Sini Savolainen, puh. 040 53 99 46, sinimerike.savolainen@gmail.com

Ilmoittautuminen ohjaajalle ennen jokaista retkikertaa. Ryhmäajon turvallisuussyistä johtuen mukaan jokaiselle retkelle mahtuu +5 perhettä riippuen perheen osallistujamääristä.

Tervetuloa perhepyöräilyretkille!