Pyöräily ja maastopyöräily

Tule mukaan pyöräilyn Kilometrikisaan 1.5.- 22.9.2021 Vantaan Ladun ja Polun joukkueessa!

Lähde mukaan pyöräilyn Kilometrikisaan Vantaan Ladun ja Polun joukkueessa! Osallistuimme viime vuonna ensimmäistä kertaa Kilometrikisaan, joka on työyhteisöjen, yhdistysten, seurojen, harrastusporukoiden, ystäväporukoiden tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu. Osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään (ja -minuuttejaan) ylös ja kartuttavat oman joukkueen saldoa. Kisaan hyväksytään kaikki ulkona poljetut kilometrit, niin työmatka- kuin vapaa-ajan pyöräilyt.

Kilometrikisa on kaikille osallistujille maksuton ja sen järjestävät Pyöräilykuntien verkosto ry ja Suomi Pyöräilee -kampanja. http://www.kilometrikisa.fi

Seuraa tiedotustamme keväällä.

Lisätietoja: Maarit Kylmäluoma, maarit.kylmaluoma(at)elisanet.fi, puh. 0400 811 570


Vantaan Ladun ja Polun pyöräretket

Oletko katsonut ikkunasta ulos syksyn märkyyteen ja talven viimaan? Ajattelitko tuolloin tulevaa kevättä ja luonnon heräämistä, kesän valoisuutta ja lämpöä tai syksyn kuulaita, kuivia ilmoja? Pyöräilyreittien varrella näet upeita maisemia, elävää rakennuskulttuuria ja rehevää luontoa. Aina on oikea hetki tulla havainnointiin mukaan. Tärkeintä on lähteminen – ulkoilmaan lähteminen. Jos et halua kävellä, ota allesi polkupyörä.


Kesäkauden 2021 pyöräretket

Touko-elokuussa järjestämme pyöräretkiä, joista tiedot tulevat tapahtumakalenteriin ja niistä ilmoitetaan tiedotuskanavissamme.


Maastopyöräilyä keväällä ja kesällä 2021

Maastopyöräilyssä järjestetään viikkolenkkejä yhteistyössä muiden Uudenmaan latuyhdistysten kanssa. Lenkit ovat avoimia kaikille latuyhdistysten jäsenille. Tavoitteena on, että joka viikko on tarjolla lenkki Helsinki–Espoo–Vantaa–Tuusula–Nurmijärvi-alueella ja paikallinen latuyhdistys tutustuttaa myös vierailijat uuteen maastoon. Vantaalla maastopyöräilyä on vähintään yksi lenkki kuukaudessa, aloitus säiden mukaan huhti-toukokuussa. Lisätiedot tulevat verkkosivuille ja lenkit julkaistaan myös Facebookissa.

Lisätietoja: Henri Valkonen, henri.valkonen(at)gmail.com, puh. 050 341 4098