Company Logo

Kirjautuminen

Välinevuokraus

Välinevuokrauksemme valikoimasta löydät oikeanlaiset varusteet niin talven kuin kesänkin retkille.
 

Välinevuokraushinnat

 

Välinevuokraus kuvina

Valikoimastamme löytyvät oikeanlaatuiset varusteet ja välineet niin talven kuin kesänkin retkille. Älä osta, vuokraa Vantaan Ladulta ja Polulta tai kysy kaverilta!

Ahkiot ovat Paljakka-ahkioita, joita on tällä hetkellä 6 kpl. Ahkiot ovat lasikuiturunkoisia ja ne on varustettu vedenpitävällä kankaalla. Paljakka-ahkion perässä vetäminen tapahtuu helposti kiinteiden, ristikkäisten vetoaisojen ansiosta, jotka mahdollistavat ahkion vaivattoman liikuttamisen ja samalla myös tukevat vetäjää. Ahkio on varustettu kiinteällä kuormapeitteellä, jonka alle kuljetettavat tavarat on helppo laittaa suojaan vaelluksen ajaksi. Ahkion mukana tulee myös kiinteänä kumiköysi, jolla on helppo sitoa ahkiossa kuljetettavat tavarat niin, että ne pysyvät varmasti paikallaan. Pituussäätöinen ahkion vetovyö 59. Vetovyössä on pikalukitushahlot, joihin ahkion vetovyön aisat on helppo ja nopea kiinnittää.

Lumikenkiä on erimerkkisiä käytössä 21 paria. Lasten lumikenkiä 4 paria. Lumikengät on TSL 217 ja Tubs mallisia. Lumikengät vuokrataan ilman sauvoja, ellei erikseen sovita.

Sauvat, Vahvat 2-osaiset teleskooppisauvat. Soveltuu vaellukseen jne. ulkoilmalajeihin. Säädettävissä portaattomasti sauvan yläosassa olevalla Clamper Lock -pikalukolla

Liukulumikengissä (vuokrauksessa 2 paria molempia pituuksia) yhdistyvät lumikenkien ja maastosuksien parhaat puolet.
Niillä voi kulkea ketterästi metsäisessä maastossa ja laskea mäet alas kuin tavallisilla suksilla. Tuotteessa on pitävä karvapohja, teräskantit, leveä ja kantava muotoilu, useiden kenkien kanssa yhteensopiva

EA-side ja kompakti koko. Valmistettu Suomessa. Sopivan kengän pohjan mitta: 24 - 46 cm. Suksen pituus: 127 ja 147 cm, Suksen leveys: 135-132 mm.

Laavu tai Loue vuokrakäytössä 1+1 kpl.  Laavu on mallia Halti ja Loue mallia Savotta, ja niihin kuuluvat putket mukaan.

Abisko Trap, large 2 kpl.

Puolijoukkuetelttoja on 1 kpl mallia Savotta SA-20, johon saatavana myös kamiina. Telttaan kuulu pohjakangasta.

Keittimiä on vuokrakäytössä 4 kpl Trangiaa. Molemmat Trangiat ovat sprii-polttimella. Keitin luovutetaan turvallisuussyistä vain käyttöön perehdytetylle / kokeneelle henkilölle. 

Rinkkoja on vuokrakäytössä 2 kpl, joista putkirinkkaa ja anatominen rosna. Rinkat ovat Savotta-merkkisiä sekä Kaira päivärinkaksi sopiva 45 ltr:n rinkka.

Telttoja on vuokrakäytössä 2 kpl mallia Terra Nova Superlite 2.2, kahden hengen teltta, Everest Himal on kolmen hengen teltta ja sopii erinomaisesti vaelluksille.

GPS-paikantimia on 2 kpl mallia Garmin GPS eTrex10.

=================

Varusteiden vuokraussäännöt (1.1.2021)

1. Vantaan Latu ja Polku vuokraa retkeilyvarusteita omalle jäsenistölleen jäsenen omaan käyttöön. Välinetä voivat vuokrata korotettuun hintaan myös ei-jäsenet. Lisähinta on 10 € / vuokrauskerta.

2. Retkeilyvälineen varaus on voimassa, kun varaaja/vuokraaja on vastaanottanut laskun.

3. Tee varaus sähköpostitse: tidenbergheikki(at)gmail.com. Ilmoita varauksessa nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä toivottu vuokrausaika.

Saat laskun sähköpostiisi pdf-tiedostona. Vuokraus maksetaan viimeistään 14 vrk:n kuluessa, kuitenkin joka tapauksessa ennen vuokravarusteen noutoa. Käytä maksaessasi viitenumeroa, jotta suoritus ohjautuu oikealle tilille. Laskusta ilmenee vuokrattava varuste, vuokrausaika ja vuokraajan tiedot.

4. Viikonloppuvuokraus on noudettavissa torstaina ja palautuspäivä on maanantai. Yhden tai useamman viikon vuokraus on noudettavissa samoin torstaina ja palautuspäivä on maanantai. Nouto ja palautus sovitaan yhteyshenkilömme kanssa.

5. Myöhästyminen sovitusta palauttamisesta tulkitaan uuden viikon vuokraukseksi, ja siitä peritään ylimääräinen viikon vuokra.

6. Peruutusehdot: Varaus voidaan peruuttaa kuluitta 7 vuorokautta ennen varauksen alkamista. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme vuokraushinnan, samoin, jos peruutusta ei ole tehty.

7. Vuokravarusteen vaurioituessa huolimattomuuden tai varomattoman käytön takia on vuokraaja velvollinen ostamaan uuden vastaavan tilalle. Luonnollista kulumista ei vaadita korjattavaksi.

 

Välinevuokraushinnat         
Varuste Päivä  Viikonloppu  1 viikko  Lisäviikot 
Ahkio, Paljakka Ahkiot   - 20 €   50 €  10 € / viikko
Lumiliukusukset, 127 ja 147 pituiset karvapohjaiset 20 € 30 €   60 €  10 € / viikko
Puolijoukkue, Savotta maavaate+kamiina   - 75 € 150 € 50 € / viikko 
Trangia, retkikeitin Trangia 25-5 UL  5 € 10 €   20 €   5 € / viikko
Rinkka, Savotta putki ja anatom. Kaira päivärinkka   - 10 €  20 €   5 € / viikko
Sauvat, teleskooppi 5 € 5 € 10 € 10 € / viikko
Lumikengät, Tubs ja TSL 10 € 10 € 20 € 10 € / viikko
Lasten lumikengät, Tubs ja TSL 5 € 5 € 10 € 5 € / viikko
Telttat, Terra Nova Superlite 2.2, 2 hklö,    Everest Himal 3 hklö 10 € 20 € 30 € 10 € / viikko
Laavu, Halti Pro  tai Loue, Savotta 10 € 20 € 30 € 10 € / viikko
GPS-paikantimet, Garmin GPS eTrex10 10 € 20 € 30 € 10 € / viikko
         
 Ei-jäsenille lisähinta 10 € / vuokrauskerta    
   
Tiedustelut: Heikki Tidenberg, puh. 040 157 8002, tidenbergheikki(at)gmail.com  
     
         
   

 

 
Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.