Company Logo

Kirjautuminen

Polkujuoksu

Polkujuoksua Kuusijärveltä Sipoonkorpeen
sunnuntaina 5.5. klo 14.00 - 15.30

Polkujuoksulenkki Sipoonkorven maisemiin. Lähtö Cafe Kuusijärven edestä. Juostaan rauhallista vauhtia Bisan majan kautta, jossa kahvitauko, ja kierretään vähän pidemmältä Sipoonkorven kautta takaisin. Lenkin kesto noin puolitoista tuntia + tauko. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Henri Valkonen, henri.valkonen(at)gmail.com, puh. 050 341 4098

 

Vantaan Ladun ja Espoon Ladun

polkujuoksulenkit

Espoon ja Vantaan Ladut järjestävät yhdessä polkujuoksutoimintaa, pääosin lenkkejä eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Lenkit ovat avoimia kaikille Suomen Ladun jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, onnistuu liittyminen helposti täällä: http://www.vantaanlatu.com/sivut/index.php/liity-jaseneksi. Jäsenenä saat lenkeille osallistumisoikeuden lisäksi mainion Latu & Polku -lehden viidesti vuodessa ja paljon muita etuja.

Lenkeille ovat tervetulleita kaikenlaiset juoksijat. Pärjäät mukana, jos jaksat hölkätä noin tunnin maantielenkin ja siinä ajassa matkaa taittuu vähintään 7-8km. Jotkin lenkit on suunnattu aloittelijoille. Näillä lenkeillä riittää, että tietää jaksavansa kävellä reippaasti reilun tunnin. Vauhdikkaampien juoksijoiden kannattaa muistaa, että poluilla etenemme koko ryhmälle sopivaa vauhtia. Jos lenkillä on useampi ohjaaja, jakaudumme usein pariin vauhtiryhmään. Jotkut lenkit ovat pitkiä ja niille osallistuminen vaatii jonkin verran enemmän juoksukokemusta. Lenkin kuvauksessa on aina kerrottu, jos osallistuminen vaatii kovempaa kuntoa kuin yllämainittu tunnin hölkkävalmius.

Mukaan tarvitset juoksuun sopivat kengät (versinaiset maastolenkkarit eivät ole välttämättömät, mutta tietysti pitävät poluilla paremmin) ja säänmukaiset vaatteet. Kuumalla säällä ja erityisesti pitemmillä lenkeillä on hyvä olla juotava mukana.

Vantaan ja Espoon Latujen polkujuoksijoilla on oma fb-ryhmä, jossa tiedotetaan lenkeistä ja niistä on myös helppo kysellä ohjaajilta. Mukaan pääset, kun kerrot, minkä latuyhdistyksen jäsen olet. Liittyminen tapahtuu täällä: https://www.facebook.com/groups/1176401705805463/?fref=ts

Toivomme ilmoittautumista kyseisen lenkin fb-tapahtumassa, jotta tiedämme suurin piirtein osallistujien määrän. Pyrimme päivittämään lenkkien tiedot myös tänne sekä Espoon Ladun sivuille, joten Facebookissa mukana oleminen ei ole välttämätöntä, mutta varsinkin nopealla aikataululla järjestettyjen lenkkien tiedot eivät aina ehdi tänne. Jos et ole mukana Facebookissa, lenkille ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Voit vain ilmestyä paikalle.

Vantaan ja Espoon Ladun polkujuoksulenkkejä:

HUOM! Kalenteri täydentyy jatkuvasti. Lenkkejä saattaa tulla lisää jopa muutaman päivän varoitusajalla.

*****

Lisätietoja lenkeistä: Tuija Luhta (luhta.tuija(at)gmail.com, 040 689 1399)
Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.