Sauvakävely ja kävely

Sauvakävelyt Hakunilassa keskiviikkoisin 18.00 – 19.30

Sauvakävelyt ovat tauolla. Vantaan Ladun ja Polun toiminta on tauolla koronaepidemian takia ainakin 30.4. saakka – Lue lisää! 

Tervetuloa keskiviikkoisin klo 18 – 19.30 mukaan sauvakävelemään iloiseen porukkaan Vantaan Ladun ohjaajien opastamana ja ohjaamana.

Kävelemme 4 – 7 km mittaisen lenkin säästä riippuen ja matkan varrella hiotaan sauvakävelytekniikka kuntoon. Kävelyn lopuksi lihakset venytellään vetreiksi. Mukaan tarvitset kävelyyn soveltuvat jalkineet, säänmukaisen asun sekä omat sauvat. Kävelyillat ovat maksuttomia.

Sauvakävelyille lähdetään Hakunilan uimahallin parkkipaikalta osoitteesta Sotungintie 17.

Lisätietoja:

Soili Hirvelä, puh. 0400 955 912, soili.hirvela[at]elisanet.fi

Tervetuloa ulkoilemaan!


Sauvakävelyt Kuusijärvellä torstaisin 18.30 – 20.00

Sauvakävelyt ovat tauolla. Vantaan Ladun ja Polun toiminta on tauolla koronaepidemian takia ainakin 30.4. saakka – Lue lisää!

Kokoontuminen Kuusijärven ulkoilukeskuksen Sipoonkorpi-infotaulun edessä (Kuusijärventie 1, 01260 Vantaa).

Tarvitset kävelyyn soveltuvat jalkineet, säänmukaisen asun sekä omat sauvat. Lenkin vauhti määräytyy osallistujien mukaan. Kokoontumiset aloitetaan verryttelyllä ja lopuksi venytellään. Matkan varrella annetaan vinkkejä sauvakävelytekniikasta. Sauvoja myös lainattavissa – ota yhteyttä ennakkoon. Kävelemme osittain valaisemattomalla metsäreitillä, joten ota otsalamppu mukaan.

Lisätietoja:

Maarit Kylmäluoma, puh. 0400 811 570, maarit.kylmaluoma[at]elisanet.fi

Tervetuloa reippailemaan!