Muu toiminta

Toimintaa aloitellaan tauon jälkeen (30.5.2020)

Suomen hallitus on alkanut asteittain purkaa koronaviruksen takia asetettuja rajoituksia, mikä mahdollistaa myös Vantaan Ladun ja Polun ohjatun toiminnan osittaisen aloittamisen rajoitetuin osallistujamäärin kesäkuun alussa.

Noudatamme kaikessa toiminnassamme viranomaisohjeita ja suosituksia kokoontumisiin liittyen. Mikäli ohjeistuksiin tulee toimintaamme vaikuttavia muutoksia, tiedotamme muutoksista.

Kesä- ja heinäkuun toiminnassamme on osallistujamääriä rajoitettu, joten muistathan ilmoittautua etukäteen. Tärkeää on myös, se että emme kukaan tule sairaana ulkoilemaan yhdessä.

Kesäkuussa aloitamme sauvakävelylenkit ja maastopyöräilylenkit sekä teemme yhden pyöräretken. Heinäkuun alussa tehdään helatorstailta siirretty patikkaretki. Polkujuoksulenkkien alkamisesta tiedotetaan myöhemmin. Maanantaipyöräilyjä emme voi vielä valitettavasti aloittaa turvallisuussyistä.

Kannustamme jäseniämme kuitenkin ennen kaikkea omatoimiseen ulkoiluun ja lähiretkeilyyn kauniissa kesäluonnossa. Aurinkoista ulkoilukesää!

Lisätietoja:
Maarit Kylmäluoma, puheenjohtaja
puh. 0400 811 570
maarit.kylmaluoma(at)elisanet.fi


Vantaan Latu ja Polku peruuttaa tapahtumansa ja liikuntavuoronsa (14.3.2020)

Vantaan Latu ja Polku siirtää, peruu tai muuttaa etätapahtumiksi kaikki yleisötapahtumansa, koulutuksensa ja kokouksensa 31.5. asti. Viikoittaiset sauvakävelyt ja keppijumppa jäävät tauolle. Tiedotamme tuonnempana siirtyvien tapahtumien uusista ajankohdista.

Ohjeistuksen lähtökohtana on Suomen hallituksen suositus harrastustoimintaan liittyvien kokoontumisten välttämisestä, jotta koronaviruksen nopea leviäminen saadaan ehkäistyksi.

Seuraamme ja noudatamme kaikessa toiminnassamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja valtioneuvoston linjauksia liittyen koronaviruksen aiheuttamaan epidemiaan. Tiedotamme jäseniämme heti, jos valtionhallinnon linjauksissa tapahtuu muutoksia, jotka vaikuttavat myös yhdistyksemme toimintaan.

Vantaan Latu ja Polku on ulkoilujärjestö Suomen Ladun jäsenyhdistys. Myös Suomen Latu siirtää, peruu tai muuttaa etätapahtumiksi kaikki yleisötapahtumansa, koulutuksensa ja kokouksensa 31.5. asti.
Linkki Suomen Ladun tiedotteeseen

Kannustamme kaikkia jäseniämme nauttimaan ulkoilusta ja luonnosta tässä tilanteessa omatoimisesti.

Lisätietoja:
Maarit Kylmäluoma, puheenjohtaja
puh. 0400 811 570
maarit.kylmaluoma(at)elisanet.fi