Company Logo

Kirjautuminen

Yön yli retket

Viikonloppuretki Teijon kansallispuistoon

la-su 6.-7.6.2020 

Retki Teijon kansallispuistoon, 2 patikkapäivää ja yöpyminen teltoissa. Lauantain päiväpatikan pituus on noin 12,5 km. Reitti on monipuolinen, ja sille osuvat kalliot sekä Sahajärven ylitys kahdella lossilla tekevät kierroksesta astetta vaativamman. Retki toteututetaan kimppakyydein. Osallistujille toimitetaan varustelista toukokuussa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen pe 8.5. mennessä: Katriina Nurkka, puh. 050 5986 782, katriina.nurkka(at)saunalahti.fi


 Yön yli -pyöräretki

 la-su 22.–23.8.2020

 Katso retken tiedot tästä. 


Nuku yö ulkona -haaste

lauantaina 28.8.2020

Suomen Latu haastaa viidennen kerran koko Suomen nukkumaan yönsä ulkona 28.8.2020.


 MAAKUNTARETKET

Maakuntaretkillä patikoidaan, melotaan ja pyöräillään. Maakuntaretkien tavoitteena on tutustuttaa ja innostaa suomalaisia retkeilyyn oman maakunnan upeilla retkeilyreiteillä. Lisäksi maakuntaretkillä halutaan herättää kuntien huomio retkeilyreittien palveluvarustukseen, kuten opasteisiin ja taukopaikkoihin. Maakuntaretkillä kuljetaan turvallisesti oppaan kanssa. Retket on suunniteltu vähän tai ei lainkaan retkeilyä harrastaneille, mutta toki retkeilyn kokeneet konkaritkin ovat tervetulleita mukaan. Maakuntaretki soveltuu erinomaisesti esimerkiksi työpaikan virkistyspäiväksi.

YÖN YLI RETKI/TELTTARETKI

Sipoonkorven kansallispuiston korpialueelle, se on elämys!

Viikonloppuretkiä tehdään mahdollisuuksien mukaan.

Tule ja tunne Sipoonkorve kansallispuisto, miten sen luonnossa on mahdollista liikkua, tehdä ja kokea. Vantaan Ladun maakuntaretki suuntautuu Sipoon kansallispuiston korpialueelle.

Kokoontuminen ja paluu

Lähtö: Kuusijärven ulkoilukeskus, Kuusijärventie 3, Vantaa. Paluu lähtöpaikalle Kuusijärvelle. Retken kesto on kaksi päivää.

Reittikuvaus: Reitti kulkee metsäpoluilla sekä paikoin myös suolla. Maakuntaretkelle Sipoonkorvn kansallispuistoon voi osallistua yksin, kaksin tai porukalla. Retkellä tehdään ruoka luonnossa ja yövytään teltoissa Sipoon luonnon helmassa. Matkan varrella tutustutaan alueen luontoon ja historiaan, oivalletaan retkeilyn mahdollisuuksia sekä tietenkin harjoitellaan retkeilyn taitoja luontoa säästämällä.

Varusteet: Oma tai porukan yhteinen teltta, keittovälineet ja makuupussi. Selkään rinkka, johon lisäksi sade- ja vaihtovaatteet, juomista ja retkiruoat 2 päiväksi. Varaa yllesi säänmukainen vaatetus, maa on paikoittain märkää, vedenkestävät vaelluskengät tai kumisaappaat pitävät jalat kuivana.

Vaellus on maksuton.

Matkan pituus on n. 20 km. 
Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.