Company Logo

Kirjautuminen

Yön yli retket

Viikonloppuretki Teijon kansallispuistoon - peruttu

la-su 6.-7.6.2020 

Retki Teijon kansallispuistoon, 2 patikkapäivää ja yöpyminen teltoissa. Lauantain päiväpatikan pituus on noin 12,5 km. Reitti on monipuolinen, ja sille osuvat kalliot sekä Sahajärven ylitys kahdella lossilla tekevät kierroksesta astetta vaativamman. Retki toteututetaan kimppakyydein. Osallistujille toimitetaan varustelista toukokuussa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen pe 8.5. mennessä: Katriina Nurkka, puh. 050 5986 782, katriina.nurkka(at)saunalahti.fi


 Yön yli -pyöräretki

 la-su 22.–23.8.2020

 Katso retken tiedot tästä. 


Nuku yö ulkona -haaste

lauantaina 29.8.2020

Suomen Latu haastaa viidennen kerran koko Suomen nukkumaan yönsä ulkona 29.8.2020.  


Viikonloppuretki Jurmoon ja Utöhön

pe-su 4.-6.9.2020

Retkiryhmä on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonotuslistalle mahdollisten peruutusten varalta. / 27.6.2020

Tervetuloa syksyiselle retkelle ulkosaaristoon, melkein puuttomaan Jurmon saareen ja Utön majakkasaarelle. Matkaan lähdemme Vantaalta kimppakyydein perjantaina klo 13.00. Autot jätämme Paraisilla Pärnäisten lauttarantaa, josta yhteysalus m/s Eivor lähtee klo 18.15. Matka-aika Jurmoon on noin kolme tuntia (mahdollisuus ruokailuun). Jurmossa yövymme omissa teltoissa telttailualueella Moringharulla kyläsataman läheisyydessä. Lauantaina tutustumme Jurmoon, ja matka jatkuu m/s Eivorilla noin klo 16.30 Utöhön, jossa olemme perillä klo 18.00. Majoitumme Utön Merihotellissa (Havshotell) ja tutustumme saaren nähtävyyksiin sekä luontoon. Sunnuntaina lähdemme paluumatkalle klo 12.30 yhteysaluksella, joka saapuu Pärnäisiin klo 17.30.

Mukaan mahtuu 20 osallistujaa. Retken osallistumismaksu on arviolta 110 euroa. Hintaan sisältyvät majoitus Utössä, illallinen lauantaina ja aamiainen sunnuntaina sekä retken opastukset. Retkimaksu maksetaan ke 19.8. mennessä Vantaan Ladun ja Polun tilille, maksuohjeet ilmoittautuneille. Kimppakyyti maksetaan auton kuljettajalle. Retki on yhteisretki Porkkalan Polun kanssa ja oppaanamme Risto Jussila.

Lisätiedot, tarkempi retkiohjelma ja sitova ilmoittautuminen to 13.8. mennessä: Maarit Kylmäluoma, maarit.kylmaluoma(at)eisanet.fi, puh. 0400 811 570

 MAAKUNTARETKET

Maakuntaretkillä patikoidaan, melotaan ja pyöräillään. Maakuntaretkien tavoitteena on tutustuttaa ja innostaa suomalaisia retkeilyyn oman maakunnan upeilla retkeilyreiteillä. Lisäksi maakuntaretkillä halutaan herättää kuntien huomio retkeilyreittien palveluvarustukseen, kuten opasteisiin ja taukopaikkoihin. Maakuntaretkillä kuljetaan turvallisesti oppaan kanssa. Retket on suunniteltu vähän tai ei lainkaan retkeilyä harrastaneille, mutta toki retkeilyn kokeneet konkaritkin ovat tervetulleita mukaan. Maakuntaretki soveltuu erinomaisesti esimerkiksi työpaikan virkistyspäiväksi.

YÖN YLI RETKI/TELTTARETKI

Sipoonkorven kansallispuiston korpialueelle, se on elämys!

Viikonloppuretkiä tehdään mahdollisuuksien mukaan.

Tule ja tunne Sipoonkorve kansallispuisto, miten sen luonnossa on mahdollista liikkua, tehdä ja kokea. Vantaan Ladun maakuntaretki suuntautuu Sipoon kansallispuiston korpialueelle.

Kokoontuminen ja paluu

Lähtö: Kuusijärven ulkoilukeskus, Kuusijärventie 3, Vantaa. Paluu lähtöpaikalle Kuusijärvelle. Retken kesto on kaksi päivää.

Reittikuvaus: Reitti kulkee metsäpoluilla sekä paikoin myös suolla. Maakuntaretkelle Sipoonkorvn kansallispuistoon voi osallistua yksin, kaksin tai porukalla. Retkellä tehdään ruoka luonnossa ja yövytään teltoissa Sipoon luonnon helmassa. Matkan varrella tutustutaan alueen luontoon ja historiaan, oivalletaan retkeilyn mahdollisuuksia sekä tietenkin harjoitellaan retkeilyn taitoja luontoa säästämällä.

Varusteet: Oma tai porukan yhteinen teltta, keittovälineet ja makuupussi. Selkään rinkka, johon lisäksi sade- ja vaihtovaatteet, juomista ja retkiruoat 2 päiväksi. Varaa yllesi säänmukainen vaatetus, maa on paikoittain märkää, vedenkestävät vaelluskengät tai kumisaappaat pitävät jalat kuivana.

Vaellus on maksuton.

Matkan pituus on n. 20 km. 
Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.