Company Logo

Kirjautuminen

Pyöräretket

 

Vantaan Ladun pyöräretket

Oletko katsonut ikkunasta ulos syksyn märkyyteen ja talven viimaan? Ajattelitko tuolloin tulevaa kevättä ja luonnon heräämistä, kesän valoisuutta ja lämpöä tai syksyn kuulaita, kuivia ilmoja? Pyöräilyreittien varrella näet upeita maisemia, elävää rakennuskulttuuria ja rehevää luontoa. Aina on oikea hetki tulla havainnointiin mukaan. Tärkeintä on lähteminen - ulkoilmaan lähteminen. Jos et halua kävellä, ota allesi polkupyörä.


Pyöräilymatka ja risteily Pohjois-Hollantiin 27.7.-3.8.2019 

Ensi kesän pyöräilymatkamme suuntaa hienoon ja kauniiseen Pohjois-Hollantiin 27.7. - 3.8.2019. Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan matkaohjelmaan ja varaamaan matkan. Avaa linkki ja klikkaa sen jälkeen matkan otsikkoa, niin pääset lukemaan koko matkaohjelman. Mies- tai naispaikat varataan ottamalla yhteyttä Olympia Kaukomatkatoimistoon, yhden hengen hyttejä ei tälle matkalle ole tarjolla.

Matkanjohtajana toimii Antero Kaleva, kuten viime kesän Hiidenmaan pyöräilymatkallamme. Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto.

Matkaohjelma ja matkavaraus


Maanantaipyöräilyt

maanantaisin klo 18.00, 29.4.-2.9.2019

Länsi-Vantaan suositut maanantaipyöräilyt alkavat 29.4. ja jatkuvat viikoittain 2.9. saakka.  

Pyöräilemään lähdetään klo 18.00 Louhelan ostoskeskuksesta (Louhelantie 3, 01600 Vantaa). Matkat 30-40 kilometriä ja kesto noin 3 tuntia. Maanantaipyöräilyt ovat mukavia ohjattuja retkiä. Kotiseudun luonto ja monipuoliset pyöräilyreitit tulevat tutuiksi. Juomapullo ja kahviraha mukaan.

Lisätietoja: Pertti Kavonen, puh. 040 728 3797, pertti.kavonen(at)hotmail.fi


Pyöräretki kulttuurimaisemissa Tuusulanjärven ympäri

sunnuntaina 30.6.2019

Tervetuloa kesäiselle pyöräretkelle Tuusulanjärven ympäri. Liikkeelle lähdemme klo 10.00 Tikkurilasta aseman läheltä, Vantaan kaupunginmuseon edestä, Hertaksentie 1. Ajelemme rauhalliseen tahtiin ja taukoja pidämme tarpeen mukaan. Reittimme kulkee Tikkurilasta Korson kautta Tuusulaan ja kauniin Tuusulan Rantatien kautta Järvenpäähän. Palaamme Tuusulanjärven länsipuolta Hyrylään, josta matka jatkuu Pähkinämäentien ja Ruotsinkyläntien kautta Vanhalle Tuusulantielle, jota seuraillen ajelemme Tikkurilaan. Ajomatkaa tulee noin 55 km.

Tuntuuko liian pitkältä? Mukaan voi liittyä myös reitin varrelta, esimerkiksi Korsosta, jonne pyörä kulkee lähiliikenteen junissa maksutta. Pysähdymme Lottamuseolla ja pidämme pidemmän tauon Vanhankylänniemessä. Molemmissa on mahdollista käyttää kahvilan palveluja. 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen mielellään la 29.6. mennessä: Maarit Kylmäluoma, puh. 0400 811 570, maarit.kylmaluoma(at)elisanet.fi


 

Lisää vuoden 2019 pyöräretkiä tulossa...

Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.