Company Logo

Kirjautuminen

Pyöräretket

 

Vantaan Ladun pyöräretket

Oletko katsonut ikkunasta ulos syksyn märkyyteen ja talven viimaan? Ajattelitko tuolloin tulevaa kevättä ja luonnon heräämistä, kesän valoisuutta ja lämpöä tai syksyn kuulaita, kuivia ilmoja? Pyöräilyreittien varrella näet upeita maisemia, elävää rakennuskulttuuria ja rehevää luontoa. Aina on oikea hetki tulla havainnointiin mukaan. Tärkeintä on lähteminen - ulkoilmaan lähteminen. Jos et halua kävellä, ota allesi polkupyörä.


Pyöräilymatka ja risteily Pohjois-Hollantiin 27.7.-3.8.2019 - TÄYNNÄ!

Ensi kesän pyöräilymatkamme suuntaa hienoon ja kauniiseen Pohjois-Hollantiin 27.7. - 3.8.2019. Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan matkaohjelmaan ja varaamaan matkan. Avaa linkki ja klikkaa sen jälkeen matkan otsikkoa, niin pääset lukemaan koko matkaohjelman. Mies- tai naispaikat varataan ottamalla yhteyttä Olympia Kaukomatkatoimistoon, yhden hengen hyttejä ei tälle matkalle ole tarjolla.

Matkanjohtajana toimii Antero Kaleva, kuten viime kesän Hiidenmaan pyöräilymatkallamme. Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto.

Matkaohjelma ja matkavaraus


Maanantaipyöräilyt

maanantaisin klo 18.00, 29.4.-2.9.2019

Länsi-Vantaan suositut maanantaipyöräilyt alkavat 29.4. ja jatkuvat viikoittain 2.9. saakka.  

Pyöräilemään lähdetään klo 18.00 Louhelan ostoskeskuksesta (Louhelantie 3, 01600 Vantaa). Matkat 30-40 kilometriä ja kesto noin 3 tuntia. Maanantaipyöräilyt ovat mukavia ohjattuja retkiä. Kotiseudun luonto ja monipuoliset pyöräilyreitit tulevat tutuiksi. Juomapullo ja kahviraha mukaan.

Lisätietoja: Pertti Kavonen, puh. 040 728 3797, pertti.kavonen(at)hotmail.fi


Keväinen pyöräretki Tikkurilasta  

lauantaina 18.5.2019

Lähtö klo 10.00 Vantaan kaupunginmuseon edestä, Hertaksentie 1. Teemme leppoisan pyöräretken, jonka tarkemmat tiedot tulevat tälle sivulle lähempänä ajankohtaa. 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Pekka Manner, pekka.manner(at)nic.fi, puh. 0400 816 481 


Perhepyöräretki Tikkurilasta Haltialan tilalle 

sunnuntaina 26.5.2019 

Katso Perheliikunta


Tikkurilan lähipyöräilyt

maanantaisin klo 18.00-19.30, 17.6.-29.7.2019 

Ajetaan lyhyt leppoisa lenkki. Kokoontuminen Tiedepuisto Heurekan kivipuiston reunalla sillan lähellä. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Katriina Nurkka, puh. 050 598 6782, katriina.nu(at)gmail.com 


Pyöräretki kulttuurimaisemissa Tuusulanjärven ympäri

sunnuntaina 30.6.2019

Tervetuloa kesäiselle pyöräretkelle Tuusulanjärven ympäri. Liikkeelle lähdemme klo 10.00 Tikkurilasta aseman läheltä, Vantaan kaupunginmuseon edestä, Hertaksentie 1. Ajelemme rauhalliseen tahtiin ja taukoja pidämme tarpeen mukaan. Alustava reittimme kulkee Tikkurilasta Korson kautta Tuusulaan ja kauniin Tuusulan Rantatien kautta Järvenpäähän. Palaamme Tuusulanjärven länsipuolta Hyrylään, josta matka jatkuu Pähkinämäentien ja Ruotsinkyläntien kautta Vanhalle Tuusulantielle, jota seuraillen ajelemme Tikkurilaan. Ajomatkaa tulee noin 55 km.

Tuntuuko liian pitkältä? Mukaan voi liittyä myös reitin varrelta, esimerkiksi Korsosta, jonne pyörä kulkee lähiliikenteen junissa maksutta. Pysähdymme Lottamuseolla ja pidämme pidemmän tauon Vanhankylänniemessä. Molemmissa on mahdollista käyttää kahvilan palveluja. 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen mielellään la 29.6. mennessä: Maarit Kylmäluoma, puh. 0400 811 570, maarit.kylmaluoma(at)elisanet.fi


Pyöräretki Siuntion kulttuurimaisemiin

la-su 24.–25.8.2019

Lähdemme liikkeelle Tikkurilasta Vantaan kaupunginmuseon pihasta (Hertaksentie 1) lauantaina klo 10.00. Suuntaamme Tikkurilasta kohti Espoon Leppävaaraa, jossa pidämme ensimmäisen kahvi-/eväiden ostotauon. Leppävaarasta matka jatkuu Hvitträsk-järven rannalle, jossa on kuuluisa Hvitträskin taiteilijakoti. Hvitträskissä pidetyn tauon jälkeen ajelemme Kirkkonummen kautta Siuntioon ja majoitumme Scandic Hotel Siuntioon. Majoitus kahden hengen huoneissa; 50 euroa / hlö. Hinta sisältää aamiaisen.

Sunnuntaina lähdemme Siuntiosta runsaan aamiaisen nautittuamme maalaismaisemaa halkovaa tietä pitkin koilliseen, kohti Evitskogia ja Lapinkylää sekä Loojärven rannalla sijaitsevaa Oitmäen kylää, jossa pidämme tauon ja käymme tutustumassa Oitbackan kartanoon. Oitmäen kylästä matka jatkuu Bodominjärvelle Bodomin kartanoon, joka on seuraava taukopaikkamme. Bodominjärveltä ajamme Tikkurilaan.

Meno- ja paluureitit ovat pituudeltaan molemmat noin 65 km. Ajamme rauhallista vauhtia (noin 15 km tunnissa) ja pidämme tarpeen mukaan taukoja.

Tarkemmat tiedot ja ohjeet päivitetään tälle sivulle.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Aliisa Isopoussu, aliisa.isopoussu[at)rocla.com


Maastopyöräilyä keväällä 2019

Vantaan Ladun maastopyörälenkeillä tutustutaan maastossa ajamiseen. Yhteislenkeillä käydään läpi pyöränhallintaa, tasapainoa, ajotekniikoiden perusteita ja maastopyöräilyn etikettiä. Tavoitteena on ulkoilun ja liikunnan ilo pyörän päällä erilaisissa maastoissa.

Alustavan suunnitelman mukaan ajetaan Hakunilan latupohjilla ja poluilla (helpot lenkit, aloittelijaryhmä) ja Vierumäki/Mätäkivenmäki suunnalla (vähän enemmän haastetta tarjoavat maastot, harrastajaryhmä):

To 2.5. Hakunila klo 18.00, noin tunnin ajo
To 9.5. Vierumäki
Ke 22.5. Hakunila 
To 23.5. Vierumäki
To 30.5. Hakunila 
To 6.6. Vierumäki

Lähtöpaikat ja muut tiedot tarkentuvat lähempänä lenkkien aloitusajankohtaa.

Maastopyöräily sopii kaikille pyöräilyn ystäville, jotka haluavat kokeilla maastoajoa ja monipuolistaa pyöräilyään. Sopii myös reipashenkisille ulkoilijoille ja kuntoilijoille. Osallistuminen helpoille lenkeille ei vaadi aiempaa kokemusta maastopyöräilystä. Vaadittu varustus maastoajokelpoinen pyörä ja kypärä.

Lisätietoja: Henri Valkonen, henri.valkonen(at)gmail.com, puh. 050 341 4098 

Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.