Company Logo

Kirjautuminen

Pyöräretket

Tule mukaan pyöräilyn Kilometrikisaan 1.5.- 22.9. Vantaan Ladun ja Polun joukkueessa!

Tänä keväänä emme valitettavasti ole päässeet aloittamaan yhteisiä pyöräretkiä, mutta nyt haastamme sinut mukaan kartuttamaan pyöräilylläsi yhteistä kilometrisaldoa.

Vantaan Latu ja Polku osallistuu ensimmäistä kertaa Kilometrikisaan, joka on työyhteisöjen, yhdistysten, seurojen, harrastusporukoiden, ystäväporukoiden tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu. Osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään (ja -minuuttejaan) ylös ja kartuttavat oman joukkueen saldoa. Kilometrikisa poljetaan ajalla 1.5. – 22.9.2020. Kisaan hyväksytään kaikki ulkona poljetut kilometrit, niin työmatka- kuin vapaa-ajan pyöräilyt.

Joukkueeseemme pääset mukaan rekisteröitymällä kisasivuilla http://www.kilometrikisa.fi. Jos olet ollut aiempina vuosina mukana jossakin muussa joukkueessa, niin samat tunnukset toimivat (käyttäjätunnus ja salasana).
Rekisteröitymisen jälkeen liity joukkueeseen Vantaan Latu ja Polku, osallistumiskoodi vanlapo2020.

Pyöräily on loistava tapa parantaa kuntoa sekä nauttia luonnosta ja raikkaasta ulkoilmasta. Nyt, kun iso osa suomalaisista tekee etätöitä, työmatkaliikkuminen jää luonnollisesti vähemmälle. Kilometrikisassa mukaan lasketaan kuitenkin kaikki pyöräillyt kilometrit ja minuutit. Haasta itsesi, ystäväsi ja työkaverisi mukaan kisaan ja polkaistaan taas yhdessä hyvinvointia koko Suomelle!

Kilometrikisa on kaikille osallistujille maksuton ja sen järjestävät Pyöräilykuntien verkosto ry ja Suomi Pyöräilee -kampanja.

Muistathan käyttää aina pyöräilykypärää ja noudattaa viranomaisten antamia korona-virusajan turvaohjeita.

Pyöräilyn iloa ja turvallisia kilometrejä!

Lisätietoja: Maarit Kylmäluoma, maarit.kylmaluoma(at)elisanet.fi, puh. 0400 811 570


Vantaan Ladun pyöräretket

Oletko katsonut ikkunasta ulos syksyn märkyyteen ja talven viimaan? Ajattelitko tuolloin tulevaa kevättä ja luonnon heräämistä, kesän valoisuutta ja lämpöä tai syksyn kuulaita, kuivia ilmoja? Pyöräilyreittien varrella näet upeita maisemia, elävää rakennuskulttuuria ja rehevää luontoa. Aina on oikea hetki tulla havainnointiin mukaan. Tärkeintä on lähteminen - ulkoilmaan lähteminen. Jos et halua kävellä, ota allesi polkupyörä.


Maanantaipyöräilyt - Peruttu toistaiseksi

maanantaisin klo 18.00, 27.4.-7.9.2020 Länsi-Vantaan suositut maanantaipyöräilyt   

Pyöräilemään lähdetään klo 18.00 Louhelan ostoskeskuksesta (Louhelantie 3, 01600 Vantaa). Matkat 30-40 kilometriä ja kesto noin 3 tuntia. Maanantaipyöräilyt ovat mukavia ohjattuja retkiä. Kotiseudun luonto ja monipuoliset pyöräilyreitit tulevat tutuiksi. Juomapullo ja kahviraha mukaan.

Lisätietoja: Pertti Kavonen, puh. 040 728 3797, pertti.kavonen(at)hotmail.fi


Keväinen pyöräretki Tikkurilasta - Peruttu

sunnuntaina 17.5.2020   

Varaa päivä kalenterista pyöräretkelle ja seuraa tiedotustamme, mihin pyöräillään.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Pekka Manner, pekka.manner(at)nic.fi, puh. 0400 816 481


Pyöräretki kulttuurimaisemissa Tuusulanjärven ympäri

sunnuntaina 28.6.2020   

Tervetuloa kesäiselle pyöräretkelle Tuusulanjärven ympäri. Liikkeelle lähdemme klo 10.00 Tikkurilasta Vantaan kaupunginmuseon edestä, Hertaksentie 1. Matkan varrella on paljon mukavia ja mielenkiintoisia pysähdyspaikkoja. Matkan pituus on 50–55 km. Mukaan voi liittyä myös reitin varrelta. Säänmukainen varustus, ja ota reilusti juotavaa mukaan. Retkelle mahtuu mukaan 15 pyöräilijää.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Pekka Manner, pekka.manner(at)nic.fi, puh. 0400 816 481


Yön yli -pyöräretki Porvooseen

la-su 22.–23.8.2020

Loppukesän yön yli -pyöräretki suuntautuu tällä kertaa Porvooseen. Lähtö tapahtuu lauantaina Tikkurilan vanhalta asemalta (nykyinen Kaupunginmuseo, Hertaksentie 1) klo 10 ja sieltä ajamme Kuninkaantietä Nikkilän ja Hinthaaran kautta Porvooseen.

Ohjelmamme on vapaamuotoinen ja sitä muokataan olosuhteiden ja toiveiden mukaan. Mennessä saatamme käydä vilkaisemassa Porvoon vanhaa rautatieasemaa, siellä lymyilevää Lättähattu-museojunaa ja kenties  joen varrella sijaitsevaa Linnavuorta. Porvoossa voisimme ruokailla, ihmetellä paikallisia nähtävyyksiä ja hipsiä sen jälkeen majapaikkaamme Soltorpiin.

Aamupalan ja -toimien jälkeen voisimme tutustua pyöräillen Porvoon ympäristöön ja palailla sen jälkeen Helsingintietä kohti Tikkurilaa. Paluureitin varrelle (siitä muutama kilometri sivuun) osuu esim. Emäsalo, jossa voidaan piipahtaa, jos niin halutaan. Mitään kirkossa kuulutettua aikataulua ja ohjelmaa ei siis ole, mutta reissuun kannattaa varata molemmat päivät täysimääräisesti. Matkaa kertyy n. 60 km suuntaansa ilman lisälenkkejä ja Porvoossa pyörimisiä. Meno- ja paluumatkan tulemme polkemaan n. 15 km:n keskinopeudella.

Soltorp on vanhassa puutalossa oleva retkeilymajatyyppinen paikka. Sen huoneet ovat pieniä kahden hengen kerrossängyllisiä huoneita. Retken hinta on aamupaloineen 55 euroa / henkilö. Hintaan sisältyy vuodevaatteet, mutta ei pyyhkeitä. Majoittujien käytettävissä on kaksi keittiötä ja ulkogrilli, joten esim. iltapalaa voi tehdä omaan tahtiin.

Soltorp sijaitsee n. 3 km Porvoon keskustasta itäkoilliseen. Lähin kauppa, Kotipizza ja Hese ovat 1,5 km:n päässä. Lähimmät uimapaikatkaan eivät ole nekään kaukana, joten uimavehkeet kannattanee ottaa mukaan.

Sitovat ilmoittautumiset ja retkimaksu 31.7. mennessä. Maksuohjeet lähetetään ilmoittautuneille.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Pekka Manner, pekka.manner(at)nic.fi, puh. 0400 816 481


 Maastopyöräilyä kesällä 2020

 Maastopyöräilylenkkejä ajetaan ma 15.6., ke 24.6., ke 29.7., to 20.8., ti 25.8. ja to 17.9. Vierumäki / Mätäkivenmäki -alueella viime vuoden tapaan. Lähtö klo 18.00 P-paikalta Huuhkajatien alussa, kesto noin 1,5 h. Rauhallisen vauhdin yhteislenkki helpossa maastossa ja osallistujien toiveiden mukaan mahdollisesti ajotekniikkaharjoitteita. Mukaan mahtuu 10 pyöräilijää.

Suunnitelmissa myös tutustu maastopyöräilyyn -ilta elokuussa sekä pidempi (noin 4 h) maastopyöräretki Sipoonkorvessa elo-syyskuussa.

 Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Henri Valkonen, henri.valkonen(at)gmail.com, puh. 050 341 4098   


Maastopyöräily tutuksi -kurssi

Maanantaina 21.9.2020 klo 17.00–19.30

Kiinnostaako maastopyöräily? Tule Vantaan Latu ja Polku ry:n maastopyöräkurssille kokeilemaan ja oppimaan.

Vantaan Latu ja Polku järjestää maastopyöräily tutuksi -kurssin Korson Vierumäellä.

Kurssille voi osallistua joko omalla maastopyörällä tai tulla tutustumaan uuteen lajiin ja vuokrata kurssin ajaksi Cuben laadukkaan Fatbiken. Järjestämme kurssia varten paikalle Suomen Latu Paloheinän vuokrakalustoa.

Kurssilla käymme läpi maastopyöräilyn perusteita ja turvallista etenemistä maastossa. Teemme pieniä tekniikkaharjoitteita ja noin 1 - 1,5 tunnin rauhallisen vauhdin yhteislenkin helpossa maastossa.

Kurssin hinta on Vantaan Latu ja Polku jäsenille 10 euroa osallistuttaessa omalla pyörällä, 30 euroa  vuokrapyörällä. Jos kurssipaikkoja jää, ei-jäsenten osallistumishinnat ovat vastaavasti 20 / 40 euroa.

Sitova ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla to 17.9. mennessä. Jos haluat vuokrata maastopyörän, niin mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä pituutesi. Näin voimme valita valmiiksi sinulle sopivan kokoisen pyörän.

Kypärä on pakollinen varuste kurssilla. Pyörävuokraan sisältyy tarvittaessa myös kypärä. Olemme ulkona koko kurssin ajan, joten varaudu sään mukaisella varustuksella sekä tarvittaessa juomalla ja välipalalla

Kurssi järjestetään, jos osallistujia on vähintään 5. Maksimiosallistujamäärä on 15. Kurssi pidetään maanantaina 21.9. klo 17-19.30. Tapaamispaikka Vierumäen kuntoradan parkkipaikka, Huuhkajatie 1.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Henri Valkonen, henri.valkonen(at)gmail.com, puh. 050 341 4098   

Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.