Company Logo

Kirjautuminen

Muu toiminta

Vantaan Ladun kevätkokous 2018

Vantaan Latu ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään maanantaina 12.3.2018 klo 18.30 Kansalaistoiminnan keskus Leinikin tiloissa, Leinikkitie 22, 01350 Vantaa (sisäänkäynti kadun puolelta, kaupan ja pizzerian välistä).

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat

1.  Kokouksen avaus

2.  Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat.

3.  Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

4.  Esityslistan hyväksyminen

5.  Esitetään hallituksen toimintakertomus päättyneen toimintavuoden toiminnasta.

6.  Päätetään toimintakertomuksen hyväksymisestä.    

7.  Esitetään tilinpäätös ja toiminnantarkastajien lausunto.   

8.  Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta.  

9.  Päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tiilivelvollisille.  

10. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.

Kahvitarjoilu. Tervetuloa kaikki jäsenet!

Lisätietoja: Maarit Kylmäluoma, puh. 0400 811 570


Vantaan Ladun syyskokouksen 2017 päätökset  

Sääntömääräinen syyskokous pidettiin maanantaina 13.11.2017 Kansalaistoiminnan keskus Leinikin tiloissa. 

Tulevan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin hallituksen esityksen mukaisesti. 

Jäsenmaksut vuonna 2018: henkilöjäsenmaksu 23,00 €, perhejäsenmaksu 34,00 €, rinnakkaisjäsenmaksu 14,00 €, nuoriso- ja opiskelijajäsenmaksu 12,00 €, yhteisöhenkilöjäsenmaksu 27,00 €. 

Hallituksen varsinaisten jäsenten määrä pidetään ennallaan, seitsemänä. Erovuorossa olleista Hannu Kerman, Jonas Kouvonkorpi ja Timo Satoniitty valittiin kahden vuoden jatkokaudelle 2018-2019. Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Katriina Nurkka vuosiksi 2018-2019. Muut hallituksen jäsenet ovat Helinä Heino, Elina Kontturi ja Hannele Lilja.  

Hallituksen varajäseniksi vuodeksi 2018 kokous valitsi Peter Laurénin ja Jarmo Sipiläisen. 

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Maarit Kylmäluoma. 

Toiminnantarkastajina jatkavat Antti Löytynoja (varahenkilö Johannes Ijas) ja Helena Leppänen (varahenkilö Merja Mikkonen). 


 

IKILIIKKUJAT

Sinä Vantaan Ladun jäsen, jolla on vapaa-aikaa päivisin ja koet tärkeäksi auttaa ikääntyvien ulkoiluttamisessa, tule kävely-ystäväksi.

Tiedustelut: Hannu Kerman, puh. 0400 474 445, hannu.kerman[at]kolumbus.fi

Kiitos arvokkaasta vapaaehtoisuudestasi!


LODJAUS

Partiolaisten harrastama ja vuonna 2001 Suomeen rantautunut eräänlainen luontopolku. Lodjauksen juuret ulottuvat 1850-luvun Lounais-Englantiin, jossa ensimmäinen lodju piilotettiin dartmoorelaiseen maastoon. Dartmooren kansallispuistossa on noin 20000 lodjua, niiden johtolangoista on koottu lehtinen lodjaajien käyttöön.

Johtolangat

Lodjaus, lodju eli laatikko on piilotettu johonkin maastollisesti kiinnostavaan paikkaan, ja lodjua etsitään piilottajan antamien määritteiden, arvoituksien, runojen tai tarinoiden antamien johtolankojen perusteella. Näiden mukaan etsijä (lodjaaja) päättelee kartalta lodjun sijainnin.

Bisan hiisi

Lodju on näkyvällä paikalla oleva, keltapunaisella merkkausnauhalla sekä Vantaan Ladun logolla merkattu lodju, joka on  helposti tunnistettavissa. Nämä kahdeksan  lodjua ovat Bisan majan ympäristössä ja vaativat suunnistus- ja kartanlukutaitoa. Bisan hiisi -lodjausrastit on laadittu kaikkia liikkujia ajatellen. Ne ovat paikallaan ympärivuotisesti.

Varustus

Lodjauksen rasteilla tarvitset alueen kartan sekä kompassin ja muistivihkon sekä sitä varten opittu tai opeteltava suunnistustaito. Jos omistat sinua varten ajatellun tai suunnitellun omanlaisen leimasimen, käytä sitä vieraskirjaan kirjautumisessa.

… ja siitä matkaan

1. Ilmoittaudu lodjaukseen mukaan. Sinulla tulee olla alueen kartta ja kompassi sekä vihjeet lodjujen jemmoista. Johtolangat löydät Kuusijärven ulkoilumajan ilmoitustaululta, Vantaan Ladun Bisan majan ilmoitustaululta ja netistä www.vantaanlatu.com/lodjaus.

2. Määritä kartalta oma olinpaikkasi.

3. Johtolanka kertoo lodjun paikan maastossa, samoin seuraavien lodjujen sijainnin.

4. Kerää jokaiselta lodjulta tunnus, se voi olla kirjain tai kirjainyhdistelmä, tunnus on merkitty lodjun vieraskirjaan. Kaikkien lodjujen kirjaimesta tai kirjainyhdistelmästä syntyy sanoja ja lopuksi lause, huomaa että lodjujen tunnus, kirjain tai kirjainyhdistelmä voi olla myös epäjärjestyksessä, lodjaajan tulee asettaa kirjaimet ja syntyvät sanat oikeaan järjestykseen josta lause syntyy.

5. Merkitse vihkoosi lodjujen tunnukset ja kirjoita päivämäärä, paikkakunta ja nimesi lodjussa olevaan vieraskirjaan.

6. Lodjuja ei tarvitse löytää tai paikallistaa järjestyksessä.

Johtolangat löydät Kuusijärven ulkoilumajan ilmoitustaululta, Vantaan Ladun Bisan majan ilmoitustaululta ja netistä www.vantaanlatu.com/lodjaus. Lodjujen johtolangat ovat myös netissä ja niitä päivitetään sitä mukaa kun Hiisi tehtävissään onnistuu. Johtolangat ovat netissä pdf-muodossa, josta ne ovat tallennettavissa ja tulostettavissa käyttöösi, silloin voit lähteä maastoon koska haluat ja siltä tuntuu. Oiva mahdollisuus oppia suunnistustaito ja oppia tuntemaan Bisajärven maasto sekä myöhemmin Sipoon korpialue, tarvitset vain oman kompassin ja alueen kartan.

Anna palautetta

Jos et löytänyt lodjua tai on huomautettavaa, voit antaa palautetta Vantaan Latu ry, palautteen anto onnistuu parhaiten sähköpostilla hannu.kerman(at)kolumbus.fi.

Johtolangat Bisan hiisi lodjuille löytyy liitteenä olevasta PDF-tiedostosta.


VANTAAN HAKUNILASSA

 

www.sauvis.fi
Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.