Company Logo

Kirjautuminen

Lumikenkäily

Jos osaat kävellä, osaat myös lumikenkäillä.

Tämän harrastuksen oppii nopeasti. Voit aloittaa lumikenkäharrastuksen jo tänään. Voidaan sanoa, että sinulla tulee olemaan välittömästi hauskaa.

Mikäli harrastat retkeilyä ja vaeltamista, tulet myös pitämään lumikenkäilystä. Se on suhteellisen halpa keino lähteä ulos harrastamaan koko perheen kanssa. Yhdessä voi tehdä satunnaisia retkiä metsään tai vaikka yön yli kestäviä vaelluksia.

Talvi tuntuu lyhyemmältä, ja olet keväällä elämäsi kunnossa. Lumikengillä pääset liikkumaan lähes äänettömästi paikoissa, joihin et suksilla tai moottorikelkalla pääse. Voiko olla hienompaa elämystä kuin kulkea keskellä lumen peittämää luontoa täydessä hiljaisuudessa. 


Lumikenkäily tutuksi -kurssi 

lauantaina 8.2.2020  klo 11.00 - 14.00  / Peruttu lumen puuttuessa! (3.2.2020) 
Bisan maja

Bisan maja on avoinna klo 10.00 - 15.00. Voit ostaa kuumaa juotavaa, pullaa, makkaraa nuotiolla paistettavaksi ja istuskella tulen ääressä.

Lumikenkäily on kaikenikäisille ja -kuntoisille soveltuva helppo ja hauska ulkoilulaji, kunhan taitaa muutamat perusniksit. 

Kurssilla perehdytään lumikenkäilytekniikkaan maastoon suuntautuvan retken lomassa, tutustutaan lumikenkäilyn historiaan sekä erilaisiin välineisiin. Kouluttajana on lumikenkäilyn asiantuntija Sami Halén.

Säänmukainen vaatetus ja jalkineeksi lumikenkäilyyn käyvät parhaiten jämäkkälestiset, nilkkaa tukevat, vaelluskengän tyyppiset retkeilyjalkineet.

Kurssi on Vantaan Ladun ja Polun jäsenille maksuton, muilta kurssimaksu on 10 euroa sisältäen opetuksen ja lumikengät sekä sauvat käyttöön.

Kurssille otetaan 20 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä, ja se järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 10.

Tervetuloa oppimaan lumikenkäilyn niksit!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen torstaihin 6.2. mennessä:
Maarit Kylmäluoma, maarit.kylmaluoma(at)elisanet.fi, puh. 0400 811 570Patikkaretki Hyvinkäällä, Usmin alueella

lauantaina 7.3.2020

Yhteisretki Hyvinkään Ladun kanssa. Kokoontuminen klo 10.00 Sveitsin pallokentän P-paikalla, Aleksis Kiven katu 6, 05900 Hyvinkää. Autoilemme kimppakyydein sopivaan maastoon retkeilemään Usmin alueelle. Retkellä pidetään nuotiotauko. Ota mukaan evästä ja juomaa. Keskivaativa retki. Ilmoittauduthan myös, jos tulet omalla autolla. 

Lisätietoja, ilmoittautuminen pe 6.3. mennssä ja opastus:
Kalevi Kalliomäki, Hyvinkään Latu, puh. 0400 138 159


 

 

 
Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.