Company Logo

Kirjautuminen

Perheliikunta

Perheiden iltapalaretki

tiistaina 4.8. klo 18.00–20.00

Kokoonnumme Hakunilan urheilupuiston parkkipaikalle (Luotikuja 2), josta kävelemme laavulle, matka noin 2 km. Perheen pienimmätkin voivat osallistua, laavulle pääsee myös lastenrattailla.

Pakkaa reppuusi omat eväät. Laavulla tehdään tulet, jos ei ole metsäpalovaroitusta. Askartelemme pahvieläimiä ja kuuntelemme Metsämörrin synty -satua eväiden syönnin lomassa.  Tervetuloa!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Susanna Sihvo, susanna.sihvo(at)yahoo.com


Luontokuntosali-taulut Kuusijärvellä la 6.6. - su 14.6.2020

Luonnon oma kuntosali on avoinna ympäri vuoden ja sinne on ilmainen ja vapaa pääsy kaikille. Puut, kannot, kivet, mättäät ja epätasainen alusta tarjoavat puitteet kokonaisvaltaiseen harjoitteluun, jossa vain mielikuvitus on rajana.

Vinkkejä saat Suomen Ladun luontokuntosali-tauluista, joita on viikon ajan Kuusijärven ympäri kiertävän kuntoradan varrella järven takarannan puolella. Sopii sekä lapsille että aikuisille. Tervetuloa kuntoilemaan! Kiertäessäsi järven vastapäivään voit ensin ihailla kukkivia raatteita pitkospuuosuudella.

Lisätietoja: Maarit Kylmäluoma, puh. 0400 811 570, maarit.kylmaluoma(at)elisanet.fi


Unelmien liikuntapäivän etkot - peruttu

lauantaina 9.5.2020 klo 12.00–15.00, Kuusijärven ulkoilukeskus (Kuusijärventie 3)

Järjestämme tapahtuman yhteistyössä Vantaan Sydän ry:n kanssa. 

Tule nauttimaan monipuolisesti keväisestä metsäluonnosta ja tulistelemaan kodassa. Luvassa maastokävelyä sauvoilla tai ilman, metsäkuntokoulua, metsämieliharjoituksia, liikunnallisia rasteja sekä retkeilytarvike-esittelyä. Tapahtuma on tarkoitettu kaikenikäisille, lapsesta vaariin ja mummoon. Lapset pääsevät tutustumaan metsämörrin polulla metsäluontoon.

Kuusijärvelle on bussikuljetus, joka on Vantaan Sydän ry:n ja Vantaan Latu ja Polku ry:n jäsenille ilmainen, muille 5 euroa. Bussi lähtee Myyrmäen asemalta klo 11.00 ja Tikkurilasta Hotelli Vantaan parkkipaikalta klo 11.30. Paluukyyti lähtee klo 15.00  Kuusijärveltä takaisin.

Ilmoittautumiset bussikyytiin pe 3.4. mennessä vantaa(at)sydan.fi, puh. 045 133 9117

Lisätietoja: Maarit Kylmäluoma, puh. 0400 811 570, maarit.kylmaluoma(at)elisanet.fi 


Frisbeegolfia perheille - peruttu

tiistaina 26.5.2020 klo 17.30 - 19.00

Tervetuloa kokeilemaan frisbeegolfia – lentävän hauskaa koko perheelle. Kokoontuminen Simonmetsän päiväkodin P-alueella, Raatetie 25, 01350 Vantaa, tien päässä.

Frisbeegolf on kivaa. Luonnonläheinen laji sopii perheharrastukseksi ja on myös edullista harrastaa. Leppoisaan ulkoiluun sopivat säänmukaiset liikuntavarusteet. Tulkaa mukaan isät, äidit, lapset, kaverit, isovanhemmat.

Vantaan Ladun ja Polun joukkue sijoittui Suomen Ladun frisbeegolf-mestaruuskisoissa vuonna 2018 hienosti kolmanneksi. Mukana olleet ovat meitä opastamassa. Vuonna 2019 mestaruuskilpailut pidettiin Heinolassa, missä meillä ei ollut joukkuetta mukana. Miesten sarjassa kisannut Sami Penttala sijoittui upeasti toiseksi ja Santeri Väre oli 11.     

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Henri Sipiläinen, puh. 050 360 5900, henri.sipilainen(at)gmail.com


 

 
Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.