Company Logo

Kirjautuminen

Perheliikunta

Seikkailevat perheet - Syksyistä luonnon tutkimista

lauantaina 7.11.2020 klo 14.00–17.00

Seikkailevien Perheiden tapahtumassa lähdemme tutkimaan syksyistä luontoa  Storträskin kauniisiin maisemiin. Pakkaa reppuun omat eväät, syömme eväitä nuotion äärellä. Neljä ensimmäiseksi ilmoittautunutta perhettä mahtuu mukaan.

Kokoontuminen Tasakalliontien parkkipaikalla. Kävelemme siitä yhdessä noin kilometrin päähän Storträsk-järven rannalle nauttimaan luonnosta.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Susanna Sihvo, susannasihvo(at)yahoo.com 


Seikkailevat perheet - Mato-onginta Kuusijärvellä

sunnuntaina 4.10. klo 14.00–170.00

Seikkailevien Perheiden tapahtumassa lähdemme onkimaan Kuusijärvelle. Onkivavan saat lainaan, mutta pakkaa reppuun omat eväät, syömme eväitä nuotion äärellä kalastelun lomassa. Neljä ensimmäiseksi ilmoittautunutta perhettä mahtuu mukaan.

Kokoontuminen Kuusijärven ulkoilukeskuksen Sipoonkorpi-infotaulun edessä (Kuusijärventie 3, 01260 Vantaa). Kävelemme siitä yhdessä noin 500 m järven toiselle rannalle onkimaan.

Seikkailevat perheet on Suomen Ladun uusi perheliikunnan toimintamalli, jossa perheet järjestävät toimintaa toisille perheille. Ohjaajina toimivat lasten vanhemmat, isovanhemmat tai vaikkapa kummit. Toiminta on tarkoitettu alle 10-vuotiaille lapsille ja heidän lähipiirilleen. Seikkailevissa perheissä kokeillaan erilaisia ulkoilun ja liikunnan muotoja, ja lapset toimivat aina yhdessä omien aikuisten kanssa. Tärkeintä on hauska ulkoilu ja yhdessäolo

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Susanna Sihvo, susannasihvo(at)yahoo.com


Metsäkuntokoulu Möskärin kuntoportaiden ympäristössä

lauantaina 3.10.2020 klo 14.00–15.30

Metsäkuntokoulu Möskärin kuntoportaiden ympäristössä (Kallioimarteentie 26, Simonmetsä). Tapaaminen kuntoportaiden juurella. Ohjattuja harjoitteita. Sopii kaiken tasoisille. Yhteistyössä Vantaan Sydän ry:n kanssa. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Maarit Kylmäluoma, puh. 0400 811 570, maarit.kylmaluoma(at)elisanet.fi


Perheiden iltapalaretki

tiistaina 4.8. klo 18.00–20.00

Kokoonnumme Hakunilan urheilupuiston parkkipaikalle (Luotikuja 2), josta kävelemme laavulle, matka noin 2 km. Perheen pienimmätkin voivat osallistua, laavulle pääsee myös lastenrattailla.

Pakkaa reppuusi omat eväät. Laavulla tehdään tulet, jos ei ole metsäpalovaroitusta. Askartelemme pahvieläimiä ja kuuntelemme Metsämörrin synty -satua eväiden syönnin lomassa.  Tervetuloa!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Susanna Sihvo, susanna.sihvo(at)yahoo.com


Luontokuntosali-taulut Kuusijärvellä la 6.6. - su 14.6.2020

Luonnon oma kuntosali on avoinna ympäri vuoden ja sinne on ilmainen ja vapaa pääsy kaikille. Puut, kannot, kivet, mättäät ja epätasainen alusta tarjoavat puitteet kokonaisvaltaiseen harjoitteluun, jossa vain mielikuvitus on rajana.

Vinkkejä saat Suomen Ladun luontokuntosali-tauluista, joita on viikon ajan Kuusijärven ympäri kiertävän kuntoradan varrella järven takarannan puolella. Sopii sekä lapsille että aikuisille. Tervetuloa kuntoilemaan! Kiertäessäsi järven vastapäivään voit ensin ihailla kukkivia raatteita pitkospuuosuudella.

Lisätietoja: Maarit Kylmäluoma, puh. 0400 811 570, maarit.kylmaluoma(at)elisanet.fi


Unelmien liikuntapäivän etkot - peruttu

lauantaina 9.5.2020 klo 12.00–15.00, Kuusijärven ulkoilukeskus (Kuusijärventie 3)

Järjestämme tapahtuman yhteistyössä Vantaan Sydän ry:n kanssa. 

Tule nauttimaan monipuolisesti keväisestä metsäluonnosta ja tulistelemaan kodassa. Luvassa maastokävelyä sauvoilla tai ilman, metsäkuntokoulua, metsämieliharjoituksia, liikunnallisia rasteja sekä retkeilytarvike-esittelyä. Tapahtuma on tarkoitettu kaikenikäisille, lapsesta vaariin ja mummoon. Lapset pääsevät tutustumaan metsämörrin polulla metsäluontoon.

Kuusijärvelle on bussikuljetus, joka on Vantaan Sydän ry:n ja Vantaan Latu ja Polku ry:n jäsenille ilmainen, muille 5 euroa. Bussi lähtee Myyrmäen asemalta klo 11.00 ja Tikkurilasta Hotelli Vantaan parkkipaikalta klo 11.30. Paluukyyti lähtee klo 15.00  Kuusijärveltä takaisin.

Ilmoittautumiset bussikyytiin pe 3.4. mennessä vantaa(at)sydan.fi, puh. 045 133 9117

Lisätietoja: Maarit Kylmäluoma, puh. 0400 811 570, maarit.kylmaluoma(at)elisanet.fi 


Frisbeegolfia perheille

tiistaina 8.9.2020 klo 17.30 - 19.00

Tervetuloa kokeilemaan frisbeegolfia – lentävän hauskaa koko perheelle. Kokoontuminen Simonmetsän päiväkodin P-alueella, Raatetie 25, 01350 Vantaa, tien päässä.

Frisbeegolf on kivaa. Luonnonläheinen laji sopii perheharrastukseksi ja on myös edullista harrastaa. Leppoisaan ulkoiluun sopivat säänmukaiset liikuntavarusteet. Tulkaa mukaan isät, äidit, lapset, kaverit, isovanhemmat.

Vantaan Ladun ja Polun joukkue sijoittui Suomen Ladun frisbeegolf-mestaruuskisoissa elokuussa Lieksassa hienosti toiseksi. Mukana olleet ovat meitä opastamassa.    

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Henri Sipiläinen, puh. 050 360 5900, henri.sipilainen(at)gmail.com


 

 
Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.